Thursday, October 1, 2009

tragedi oktober~

heyyyaaaa u'olzzz.... ya ampun... lama amat rasanya tak menatap wajahnya blog hamba ini...

mood untuk raya terover excited mengatasi segalanya kot.. maaf la blogku yayang~

rasanya dah sangat terlambat.. tapi nak wish jugak ::


SALAM AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN

ikhlas dari milla buat semua..



****************

okeyh.. untuk bulan oktober ni,, milla akan menyayangi blog ini sedalam-dalamnya hingga ke lubuk terdalam yang tiada dalam lagi dalam yang dalam *apeke sengal ni?* dan untuk bulan oktober ni, jeng3... i'm planning for a new style.. to be specific,, new hair-do!!!

esok da janji nak g saloon.. so,, tgh konpius nak pilih style mana ni.. (ni dah dishortlistkan)..
and tak tau lagi gila apa yg sampai,, saya mahu yang pendek2 sahaja.. YA.. yang pendek2 sahaja.. hehehehe ;p

:: jelita ::

:: chantek ::

:: chomel ::



p/s:: I'M SINGLE! haha ;p



13 comments:

babymiLosh said...
This comment has been removed by the author.
arque said...

the girl is back!yihaa.
1st pic tu so sweet lah.
milla,amik yg fist lah.
yg first yg first.
hehe. ;P
selamat hari raya!

joegrimjow said...

spupu semua tu ek?
lalala~

farah said...

riri!

cantik rambutnya.

:)

babymiLosh said...

arque::

hooo~penat ni menyapu sawang2 yang ada.. ;p

yup.. hati sepertinya mengYESkan yg 1 itu... *plhan kita samalah,, ada jodoh ke? hahahahhaha ;p*

babymiLosh said...

joegrimjow::

taklah,, bibik tu semua.. haha~

babymiLosh said...

farah::

heeee... riri~~~ chomelllll amat..*geram*

siggplus said...

selamat hari raya milosh..heh mandai2 tuka nama

diorang suma g yun nam hair care..mmg la rambut cmtu..tp diorang g yg 1st free trial tu jela..haha

babymiLosh said...

siggplus::

wohoooooo~~ jadi maknanya sblm ni sejarah-asal-usul nya,, diorang tu semua botak la ye? wahhhhh.. *tabik ngan yun nam..* hahahaha ;p

♥chentaMAYA™ said...

im single too~

sha89 said...

wahh...smua style pun nmpk cun...

tp rasenye style no 1 paling cool kot~

babymiLosh said...

♥chentaMAYA™::

single is simple.. =)

babymiLosh said...

sha89::

hoyyeh~ no.1 juga menjadi pojaan hatikuuuu ini..