Monday, October 12, 2009

mengapakah?~

i just wondering
..hmmm..
perompakan kah? pembulian beramai2 kah? pelarian berkasih kah? penyerahan saguhati kepada pihak berkuasa kah? apakah? mengapakah?

lokasi : persimpangan masuk depan pintu gerbang utama UKM bangi
kemusykilan : seorang lelaki muka bengis membawa motor yang dibonceng lelaki muka ayu yang tangannya digari dekat besi belakang seat tu..

ikot hati nak je follow u follow me. tapi hati cakap: 'mind ur own bisnes lah milla oi'. ahhh. ok. ok.

tapi mengapakah? apakah? bagaimanakah? perlukah? bilakah? siapakah? dimanakah? haiyok3.. this is what we call curiosity okeh~~


p/s: 1 malaysia! heeeee ;p

18 comments:

BuLaN iTu aKu said...

dasyat gak kan..
diorang main
polis sentry kott

saypOOL rafhtello said...

ganas giler.
xkan kena liwat kot..
haha..
masyallah.. ;p

fiD said...

xnak moto dyer kena ragut kot. uaahuuauhau

nAD said...

aiyoo
mengapakah sebegitu jadinya??
dan mengapakah kejadiannya brlaku di UKM??
tidak selamatkah lagi kita disini??
apakah??

farah said...

kenapa tu?

err.

siggplus said...

gua syak diorang main polis sentri..tapi dah besar kena la pakai gari kan, baru real..

ada sorg lagi, tapi yg kunun2 'polis' dah tertembak 'pencuri' sampai mati

Fathiadha said...

emmm... diorang tgh buat lakonan kot... (bersangka baik) hahaha

dude said...

tak pakai helmet...
kena culik kot..

arque said...

follow dia milla!follow!nanti cite kat aku eh. ;P

babymiLosh said...

BuLaN iTu aKu::

haha.. ye la kot.. dah lama tak main kan.. ;p

babymiLosh said...

saypOOL rafhtello::

*mungkin* hahahha ;p

babymiLosh said...

fiD::

haha.. sekali kena ragut ngan org2 skali kna daaaa..huuu~

babymiLosh said...

nAD::

pembetulan2.. diluar ukm.. huuu~

eyt,, kita kan ada pak gad yg HEBAT! hahaha.. hebat ker??? ;p

babymiLosh said...

farah::

entah mengapakah.. ketidaketahuan daku.. huuu~

babymiLosh said...

siggplus::

hahaha.. apakah?? kalaulah boleh main real2,, mahsyuk gila!! kurang populasi manusia.. xsuka,, tembak! yeay!

babymiLosh said...

Fathiadha::

ye.. bersangka baik.. hehehehe ;p

babymiLosh said...

dude::

oh.. akta baru ea? xpakai helmet kena colik.. hehehe ;p

babymiLosh said...

arque::

hoishhhhh~~ nntila berguru ngan power rangers dolu.. hehe ~