Sunday, October 4, 2009

katak.bwh.tempurung~

::entri ini diuplod dgn amat tergesa2::

(bangi-rawang-tapah-gua tempurung-air terjun sg salu-tapah-rawang-bangi)

hoyyeh.. it's so damn-happy-to-be-lari from assignmentssss and all da lovey-dovey cornflakes conflik.. kredit to along+abg ash+kerol kerana merestui plan milla ini.. huuu~

sedikit info:

  • ada 4 stage:: 1-senang, 2-senang+susah sikit, 3-susah, 4-susah banyak.. dan kami masuk sampai stage 4
  • berjalan tegak, berjalan gaya nenek 80tahun, jalan gaya itik, merangkak, meniarap komando, guling2 hindustani, gelongsor batu sakit bont*t harus ditempuh dengan tahap kesabaran yang maksimum.. stamina juga..
  • total duration: 3hour 20min
  • bayaran: rm22 per person
  • hasil: kalori hilang, lemak pecah, ketabahan meningkat, kasut konbes pink koyak, jari luka, seluar koyak rabak, tensyen hilang, penat dapat.


gua.oh.tempurung~

sgt.penat.sgt2.okey!

.santek.amat.

kami.blurry-blur.

along+abg ash

motif? huuuu ;p


serious tak sempat menyempat nak snap gambar sebab terpaksa redah meredah onak-ranjau-berduri di dalam gua itu.. kesimpulannya: hari ini milla sangat2 happy meal..

'jangan kejutkan kegembiraanku dengan loceng kedukaan'


p/s: makan burger benjo tepi jalan lagi sedap dari makan big mac.. muahahaha

16 comments:

Fatt Chin Choy said...

gua tempurung yang kat perlis tu kan?

aku sampai kat situ dua kali masa Biro Tata Negara dulu n sekali jalan2

tayn said...

macam best! bole la masuk dlm list aktiviti aku.haha

mij0ohAns said...

HAPPY HAPPY! :)

farah said...

sangat adventure.

:D

siggplus said...

aku paling suka dekat gua tempurung time merangkak dlm underwater stream bwh tu..mmg mencabar gila ah

♥chentaMAYA™ said...

wah!
nie besh nie!
aq last panjat gunung stong!
mmg mencabar~
besh sioott~

fitriah said...

xpnh pg lg..

babymiLosh said...

Fatt Chin Choy::

gua empurung kat perak laa inchik.. huuu~ salah gua la ni.. ;p

babymiLosh said...

tayn::

bkn mcm best tayn,, tp mmg best oke!

babymiLosh said...

mij0ohAns::

weeeeeeeeeeeeeeee~~~

babymiLosh said...

farah::

hoyyeh... sangat2 =)

babymiLosh said...

siggplus::

haha.. tau xpe.. curious gile wehh,, lepas ke x daku merangkak bwh tu.. takut tercocok2 ape yg xspatutnya tercocok kan.. hahahaha.. tp series sgt best ooo! terbaik!

babymiLosh said...

♥chentaMAYA™::

gunong stong? huu.. kat ane tu?
yupp.. adventure = besh!

babymiLosh said...

fitriah::

sila pergi.. huuu~

nurul husna binti ibrahim said...

best2...sy pn nk lari dr ketensionn dan kedukaan..huhuhu

sha89 said...

best2...kat sane mmg cntik~

tp pic last skali tu pelik skit hehe :)