Tuesday, October 13, 2009

...~

al-fatihah buat atok..

Hj Burhanudin Shimin
(3pm, 12.10.2009)

hasrat atok (entri ini) supaya disemadikan di sebelah pusara anaknda kesayangan tak dapat ditunaikan atas masalah yang tak dapat dielakkan.. tapi asalkan semua urusan berjalan lancar, alhamdulillah.. syukur.. atok dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Bangi (bangi lama).

'kehilangan menjadikan kita seorang yang lebih kuat'

atok pergi pada umur 85tahun.
ayah pergi pada umur 47 tahun.

hmmm... melihat atok, milla membayangkan arwah ayah 30++ tahun akan datang. ayah di saat tua. huuuuu.. tapi sekarang atok dah tak ada. bayangan hanya tinggal kenangan. tapi selamanya, kenangan itu indah =)

p/s: tidak punya waktu menerjah blog2 kamu2 buat masa ini. kembali menerjah di lain hari ya..


regards,

azmila azman

15 comments:

arque said...

semoga rohnya dicucuri rahmat dari Ilahi.

HaYa said...

al-fatihah..

ya, kehilangan buat kita lbh kuat dan tabah --but those words just utk mrk yg tahu menilai

acHap~ said...

al fatihah.

be strong gurl. i'm always supporting u from all sides.

siggplus said...

alfatihah..

semoga roh dia dicucuri rahmat dan ditempatkan tinggi disisi-Nya

farah said...

al-Fatihah.

semoga rohnya dicucuri rahmat.

e p i x ____ said...

al fatihah buat arwah atok.
muga roh beliau dicucuri rahmat.

Loyer Lelaki said...

aku tak kenal dia, tapi aku yakin dia sorang yang baik.

saypOOL rafhtello said...

al fatihah..
semoga dicucuri rahmat n ditempatkan dikalangan org yg beriman..

milla be strong!!!

BuLaN iTu aKu said...

al-fatihah buat atok tersayang

buxx_szmania said...

salam takziah mill..

AHMADSUFI said...

salam...
maaf kerna mencelah disini.. hanya ingin berkongsi perasaan... hati aku jadi sayu bila membaca entri nie n pasal arwah ayah.. aku sedih n aku sebak.. takziah buat keluarga kau..

bawak2 bersabar ek? aku paham perasaan kau.. walaupon aku x menangis saat abah aku pergi.. tapi aku tetap terasa betapa pedihnya hati ini bila terkenang cintaku telah pergi..

semoga dia dicucuri rahmat olehNya.. alfatihah buat atok, ayah n abah..

p/s: maaf x jengah2 dah.. jiwa aku betul2 kacau sejak beberapa bulan lepas..

ziha said...

takziah milla..
kite banyakkan berdoa n sedekah kan fatihah untuk atok eh..

babymiLosh said...

arque,, HaYa,, acHap~,, siggplus,, farah,, e p i x ____,, Loyer Lelaki,, saypOOL rafhtello,, BuLaN iTu aKu,, buxx_szmania,,ziha

thanks kamu2 semua.. realy touched of ya concern.. sgt3..
al-fatihah buat arwah atok.. :)

babymiLosh said...

AHMADSUFI::

thanks.. yup.. hanya org2 yg dah melaluinya dpt faham erti perasaan tu kan.. hmm.. sama2 kita KUAT..

eyt,, welkam back :)

Eazy Izzuddin said...

salam takziah

alfatiha