Saturday, October 24, 2009

sembilan~

.ini scheduled post.


24.10.2000-24.10.2009

9 tahun sudah. berbaki berapa tahun lagi kah?

video

'nak yg tebal ke nipis? xpun yg ada sayap ke takde?'
'oh..ada beza ea?'

hoOOoooooo... kinda suka tgk scene cherita mr. mama yg ini. terkenang daku akan cheritera tahun 2000. waaa..so long time ago, so usang la the memory! ahhh.. i miss my childhood time amat2..

cherita milla: pernah menyuruh si adik teruna pergi belikan pad dkt kedai. ye lah, time kalau dah sakit amat-amat tu, setengah tapak pun dah tak larat nak menapak kan.. time tu si adik umur pun baru 14, setahun jagung. tak empuk lagi. hOoooooo. *mengarut. ok, berulang-ulang kali pesan dekat dia: angah nak kotex overnight tak nak wing. plastik kaler purple. haaaaaaa.. sekali dia balik bawak ntahapa-hapa-punya-jenama-tak-pernah-tahu plus, extra long lagik! plastik kaler purple. heh!!!!!! hantam saja lah labuuuu...

kesimpulan: kepada bakal-bakal suami yg bakal ada isteri,, kepada bakal-bakal bapa yg bakal ada anak gadis, be well prepared ya.. mesti ambil tahu juga.. its a BIG mesti!!


p/s: jaringUKM sangatlah amat siput. fedap!

28 comments:

mij0ohAns said...

just sj ar nk ckp..
ayahku yg mempunyai 1 isteri,3 daughters,1 granddaughter mmg hebat betol bab2 pad ni..
ckp je la ape yg nk..hebat woohh~
hehe..

chipsmore said...

nasib baik saya dah tahu dah..haha :D

tayn said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

BuLaN iTu aKu said...

hehehehehehehhehe
memang kelakarrr

arque said...

yang ade wing tu boleh terbang2 di awangan kaa.kui3. ;P

joegrimjow said...

ok
akan diambil tahu

ngah layan cite ni
;)

DilOt said...

betul3x..lelaki mmg perlu amik tahu..tp ada sesetgh tu..tanya kita balik..perlu ke amik tau..gi beli sendiri la...mmg sape jadi wife die sengsara la nnt...

saypOOL rafhtello said...

mesti ke??
haha..t dilabel gila sex!!!

siggplus said...

aku dah tahu dah..heh

nobuta said...

aku pun dah tahu hehe

Fatt Chin Choy said...

aku x pernah tau punggggggg
nanti aku tanya bakal bini

fiD said...

aih,,, zaman sekarang kan... semua benda jadi bahaye,, ohohoh..

Ejay said...

i'm not that naive...

kpd siapa yg tak tahu langsung sila google...

"women for dummies"

hahaha

dude said...

baiklah ;)

babymiLosh said...

mij0ohAns::

huuuu~~ bagus2.. nnti cik mizu' sila train enchik bf seperti itu ye ;)

babymiLosh said...

chipsmore::

heeee.. cik epal ni bakal apa??? apa yg dah tau? ;D

babymiLosh said...

tayn::

semangat ohhh~

babymiLosh said...

BuLaN iTu aKu::

heeeeeeeeeeeeeeeee ;)

babymiLosh said...

arque::

heeee.. ye,, berterbangan di awangan dgn kadar kegumbiraan yg maksima ;)

p/s: sudah gaharu cendana pula, sudah tahu bertanya pula.. oOooppssssiee ;)

babymiLosh said...

joegrimjow::

kusangkakan kamu da expert bab ni enchik joe.. huuuu~~~

babymiLosh said...

DilOt::

heeee.. betul3 :)

babymiLosh said...

saypOOL rafhtello::

haiYoooo.. kesitu plak! tny la dgr kadar kesopanan dan kesusilaan.. heeee ;p

babymiLosh said...

siggplus::

bagusssss ;)

babymiLosh said...

nobuta::

baguss jugaa! sensei bkan ke kena tahu semua.. huuuu~~

babymiLosh said...

Fatt Chin Choy::

haiyoo.. perlu tahu okeh! ye.. sila tanya.. erk,, dah ada bakal da eh? -_- *gaya kempunan.. ;p

babymiLosh said...

fiD::

hOooo.. apakah?

babymiLosh said...

Ejay::

heeeee.... zaman tekno neh,, xde kot yg tak tahu lgsunng~~ heeeee ;)

babymiLosh said...

dude

baguslah ;)