Friday, October 16, 2009

mental~

Anda tahu anda terpaksa melakukan sesuatu terhadap pengurusan masa anda apabila:
  • masih membaca surat khabar bertarikh 7-8 hari lepas.
  • sudah tidak mengikuti siri2 tv kegemaran yg dahulunya tidak boleh miss langsung, dan apabila berpeluang menonton di waktu senggang diri akan merasa spt taik sbb dah tak paham jln cerita, like ‘eh, sejak bila pulak nur dah jumpa balik dgn adam' or 'sejak bila si jack dgn monica have a child together dlm oggy and the lipases?'
  • sudah berkurun tidak menonton wayang. last muvie ice age 3 kot.. dush3!!
  • mendapat hadiah novel pada harijadi yg ke-21 tahun dimana selepas 2bulan bookmark yg terselit tidak berganjak2, masih berada di muka surat 4.
  • bil henpon di bawah nilai rm50 sebab dah terlupa macamana cara nak call kawan2 tanya khabar,, gossip-menggosip.. naseblah bunda kol anaknda dia ni everyday.. haisshhhh~
  • mencabut bulu ketiak belah kanan diikuti dgn ketiak sebelah kiri seminggu kemudiannya
  • mendapat balasan ‘hah,hidup lagi kau, aku ingt dah lenyap di telan bumi’ oleh supervisor thesis sbb dah berjanggut tak pergi jumpa dia
  • pukul 3.30 pagi baru teringat yang sebenarnya perot ni tak diisi lagi dengan sebutir gula dan garam pon dari pagi.. (tapi tak kurus2 jugekkkkk)
  • stokin yang dipakai 40 hari lepas masih smart je tersimpan dalam kasot.. haha.. gila pengotor ini olang haaaa!!
  • eye-bag terakam indah di mata bak panda kegersangan akibat tidur 2-3jam je sehari
*jgn tegur*

shhhh... walaupun milla sudah hampir mental-putus-fius-oredi dengan my own pengurusan masa, sila shhhhhhhhh.. sila jangan tegur.. kinda serabot-mabot kepala otak dan need time to recover.. hehhhh~~
okeh.. enaf.. Apa yang penting, esok sabtu. Selamat Berhujung minggu rakan2. Semoga hujung minggu kita akan menjadi hari yg merehatkan dan mendamaikan.*tersenyum kelat*


okeh.. sedang bersiap2 untuk pulang ke teratak bonda. drive bangi-tapah. sila jangan jem dijalan raya. cukuplah hari ni dah berbakul2 sesi mencarut melanda. tak perlu lah nak ditambah lagi dosaaa milla ni. honk honk maki maki memecut membrek memecut. ye. panorama itu indah sekali.


p/s: shades patah. tak glemer lah drive ta pakai shades
p/s/s: chow-chin-chi~

32 comments:

Eazy Izzuddin said...

ish2
mental neh...


ati2 drive
btw ukm nak final dah ea
thu dr adek
xD
gud luck!

joegrimjow said...

alamak
my last muvie pon ice age 3...

.rda. said...

haaa, yang bil telefon tu macam best. ni aku nak buat konon-konon tak tahu macam mana nak gossip dengan kawan-kawan ni. haha.

nobuta said...

owh..sensei jugak tengok muvie itu hehe

saypOOL rafhtello said...

boleh kena masuk tanjung rambutan ni..haha..
lepas final boleh buat semula..
tp bulu ketiak dah pjg la..hahaha..

siggplus said...

boleh dah upah personal assistant utk buat kerja2 kau ni..lg bgs kalau dia tak rasa jijik tlg cabut bulu ketiak kau satu-satu..heh

fitriah said...

alamak! mcm kena je ngn btang idung. tdo 2,3 jam je skrg. ni semua sbb suke sgt procrastinate!

paraxixth said...

sama macam gua la...gua takde pengurusan masa betul

BuLaN iTu aKu said...

hieieeiie
memang buleh mental macam ni

Fatt Chin Choy said...

ini mesti ada masalah percintaan ni
wakakaka

ziha said...

sm ngn kite..name je amek subjek pengurusan mase dulu..haha

arque said...

last movie ice age 3??
milla,get a life! ;P

Ejay said...

so how's ur weekend?
(sorry lambat baca entry kamu... bz la lately)

Kojack de Alloohaa said...

adeh..ak lg sbuk sbb nak cabut bulu ketiak pon x sempat..hahahah

Loyer Lelaki said...

kesian, klu dah start cabut bulu ketiak, tahap kronikel dah tu. mmber aku 4 hari ja....ketiak dia dah bersih. pastu dia cabut bulu len plak. nantilah aku tanya apa perkembangan projek terbaru dia

dude said...

jgn lupa.


bawak kete laju2 ye.

babymiLosh said...

Eazy Izzuddin::

heeeee..
yup.. da nk final..
thanx ya..
gudlak utk adek kamu juga :)

babymiLosh said...

joegrimjow:;

erk.. adakah ini dinamakan jodoh? haha..

babymiLosh said...

.rda.::

heee.. mari menabung dan mari berjimat.. hahaha ;p

babymiLosh said...

nobuta::

sgt best kan muvie itu.. huuuu =)

babymiLosh said...

saypOOL rafhtello::

haha.. iyolah.. tunggulah indeks kewarasan meningkat pas final.. tp tula,, boleh siap buat tocang dah.. hehhhh~

babymiLosh said...

siggplus::

inchik berminat? hOooooo.. sila jangan malu2 jangan segan2.. miskol ye.. hehehehe ;p

babymiLosh said...

fitriah::

marila kita sama2 berpanda dear.. heee ;p

babymiLosh said...

paraxixth::

sila asyik jgn lyn abg zam je.. baru la ada masa.. heeeee ;p

babymiLosh said...

BuLaN iTu aKu::

bulan jgn tiru aksi ini okeh.. huuu~

babymiLosh said...

Fatt Chin Choy::

erkkkkkkkkkkkkk?? pakcik berguru ngan pak belalang ke? hehehehe ;p

babymiLosh said...

ziha::

hoyyeh? hmm.. mila xamek.. lagi laaa haruuuu biruu kucar kacir kan.. huu~

babymiLosh said...

arque::

ye! sila gimme ur life! hahaha *apakah?*

babymiLosh said...

Ejay::

weekend-of-yippie2-happy-meal =)

heeee~ same ere.. kinda bz juga :)

babymiLosh said...

Kojack de Alloohaa::

hOooo. pasti da ley wat fesyen2 ni kan? jom ikat tocang.. xpon sanggul! hehehehe ;p

babymiLosh said...

Loyer Lelaki ::

huahuahuaaaa~
hipotesis awal: semakin panjang semakin semak semakin mental semakin jiwa.. ;p

babymiLosh said...

dude::

tu hobi :) heee~