Thursday, October 8, 2009

patah.kaki~


haiyok3... it's been a week sudah sejak domemon si CRV masuk hospital.. before puasa lagi dah undergo minor operation kat perut domemon.. macam2 khazanah kat perut domemon kena buang dan ganti baru.. now ni, domemon sakit lagi.. kali ni benda alah nama gasket kat perut domemon terbakar. so domemon kena undergo operation lagi buat overhaul.. kesian domemon.. perutnya sekali lagi dicabuli..

cause : domemon masuk hospital
result : penjaganya dah 3 hari ponteng kuliah, 3 hari tak keluar makan (makan beskut tiger cicah milo je), dah parkinson kebuhsanan dan dah mati kuman dah ni!!



persoalan: mungkinkah domemon dari kerabat honda ini akan dilupakan untuk kerabat yamaha pula? domemon,, sila jangan kecik hati kalau chentaku padamu berpaling arah... taraaaaaaa~

lets rawks! heeee~ gaya 10 markah ye =)



p/s: memang sedap bawak kereta, tapi kalau dah rosak apa bagai tu, menangis nak membayarnye! adoyaiiiiiiii!


20 comments:

saypOOL rafhtello said...

xberminat mcm skut aku ke??
haha..

tayn said...

haha!
ingat sape laaa mil ni.
ish.

babymiLosh said...

saypOOL rafhtello::

haha.. kalu anak gajah mcm ai ni naik skut,, tergelak2 lah semua mata yg melihat.. huuuu~

babymiLosh said...

tayn::

heeeee~~ ;p

Eyda Chan said...

Oh Goshhhh sama ar kita.. masuk ari ni dah masuk ari ke 4 without car... nasib baik my father ada spare car, kalau x patah kaki la jawab nya..

Fatt Chin Choy said...

salah penjagaan dr tuan tu.. hehehe

farah said...

pakai Yamaha la plak.

ekkeke.

:P

Mohd Shukri said...

ubat sure mahal wakakkaka.

ini q i L L said...

cun nye motor tu.
tak nak kutok domemon. ;p

arque said...

aah buangkan aje domemon kalau byk sgt ragamnya.hihi.boleh? ;P
kasi aku pun takpe.

pose untuk pic last tu terbaik lah.

Adjla Hafizin said...

bli je yg baru..
hehe.

Adjla Hafizin said...

posing baek punye atas moto..
cayalah!

babymiLosh said...

Eyda Chan::

huuuu~ yes dear.. sgt susah life without baby roda 4 itu.. hihi~

babymiLosh said...

Fatt Chin Choy::

haaaaa.. blaaaa.. tuannya sopan santun je pelihara bak menatang minyak yg penuh...

babymiLosh said...

farah::

hoyyeh dear :)

babymiLosh said...

Mohd Shukri ::

silalah menderma ;p

babymiLosh said...

ini q i L L::

heeeeeeeeeeeeeeeeeee~ domemon xcun.. ;p

babymiLosh said...

arque::

bakar domemon hidup2 lah~huuuu~

ooOOppsss.. terfotogedik seketika.. hehe~

babymiLosh said...

Adjla Hafizin::

sila sapot! haha..

ooppssiieee *blushing suda* haha ;p

♥chentaMAYA™ said...

mila punye domemon la tuh!
hee~