Saturday, October 3, 2009

hina.rasa~





faham dengan jelas tak katun diatas?
hina tak rasa..?
kita penat2 buat somthing special kat org tu..
pastu org tu senang-slumber-badak je bg kat org lain!

Tuhan tu maha kaya..
senang je nak tunjuk kan..
haishhhhh~

hati.. tabahlah!


p/s: azmila benci PENIPU!

34 comments:

acHap~ said...

idop pnoh dugaan.

menetes ayermata tgk katoon tuh.

p/s : santekla drawing tuh~

Ejay said...

tgk katun ni pun dah rasa sakit hati.. apatah lg if jd btol2.
mati la ko disambar petir wahai org2 yg keji itu.. hoho

BuLaN iTu aKu said...

sakitnye hati...
kalau terjadi kat saya.
hurmm kerat je org tu

fitriah said...

saba dear..

saypOOL rafhtello said...

dia nak bagi kat aku ke??
nanti aku bagi balik kat ko..
hehe..
sabar ye..

♥chentaMAYA™ said...

mila syg~
saba yea!
karma pasti ade!
nam0 sdey2 ta0!

Eyda Chan said...

lahh how come org 2 ble buat mcm 2..

sungguh x menghargai!!

ini q i L L said...

sgt jahat lah die. ishk
tuhan tu wujud!

AkuAyie said...

ohoh...ciannye...
mmg ada ek org cmtu

Fatt Chin Choy said...

salam perkenalan

huhuhu... memang pedih kalau jd macam tu kat aku

neway... kretip katun2 tu

babymiLosh said...

acHap~::

huuu~ maceh.. hmm.. mmg menetes T_T

babymiLosh said...

Ejay::

hooooo... da disambar petir,, plus lagi kena lenyek treler!!! haha.. drama..

babymiLosh said...

BuLaN iTu aKu::

kerat 18 ye bulan.. grrrr~

babymiLosh said...

fitriah::

ye.. akanku choba..

babymiLosh said...

saypOOL rafhtello::

ngeksss... kalu dia bg kat kmu,, da lama da kite dua men wrestling2.. dush3

babymiLosh said...

♥chentaMAYA™::

ye... karma pasti ada.. sedey da x sgt.. tp kuchewa n terasa bodo sgt.. huuu~

babymiLosh said...

Eyda Chan::

sbb dia sungguh keji..! huuu~

babymiLosh said...

ini q i L L::

ye.. semoga dia insap.. huuu~

babymiLosh said...

AkuAyie::

ntah bunguks mana la org mcm tu.. perangai org kan.. mcm2.. huuu~

babymiLosh said...

Fatt Chin Choy::

bkan stakat pedih.. sentap.. luka tersayat.. huuu~

salam2 jugaaa =)

Ries Lee said...

betul2 rase ape yg kite buat x dihargai...
sedey2...

mij0ohAns said...

mmg kalau daku pn,mesti sdey gila..mesti tros promise kt diri sndri taknak bagi org tu ape2 dahh..
xpe2..
saba ok cik milla..

Adjla Hafizin said...

eeii,
jht gle wat cmtu.
cm xdihargai je.
so sad...

sha89 said...

isk2...mmg truk org yg buat cmtu..saba ek milla...dlm dunia ni terlalu rmai org2 keji cmtu~

ape2 pun, katun tu cute sgt hehe :)

andy said...

itu mcm punya org memang dasar tak appreciate org punya hadiah n guna kesempatan d atas kesempitan bagi kat org lain!

arque said...

kejam siot.
memang tak boleh blah kalau bende ni jadi kat aku. -__-

farah said...

isk.

pengalaman sendiri ye?

spttnya kena hargai pemberian org.

:(

babymiLosh said...

Ries Lee::

yer.. mmmg amat2 rasa xdihargai... hina gila!

babymiLosh said...

mij0ohAns::

mmg dah haram nak bg apa2 kat dia lg dah!

babymiLosh said...

Adjla Hafizin::

yup.. so damn saddo!

babymiLosh said...

sha89::

pengalaman bjumpa org2 keji.. huuuu~

babymiLosh said...

andy::

yupp.. guna kesempatan atas kesempitan...

babymiLosh said...

arque::

mmg terhiris2 rasa tawu! huuu~

babymiLosh said...

farah::

yup.. pnglmn sendiri.. dan amat2 menyakitkan..