Thursday, October 15, 2009

pang.pang.kopang~

..thanks semua.. realy touched of ya concern and realy appreciated..
semoga atok tenang disana~


thanks cik nana sayang 4 da luvly-sweet-ungu kad kawen ini..
sepertinya mahu ke majlis cik nana ini..
insyaAllah kalau tiada aral :)

kepada bloggers yg mengenali cik nana,, or yg ada area2 dekat milla kat bangi ni,, marilah mari kita memeriahkan majlis cik nana ni.. siapa yg nak pergi sila roger ye.. da more da merrier~ i'll drive there.. so,, kalu 2-3 org nak join skali pun buleh..

cik nana & mista izwan
(Ahad, 1 November 2009)
Telok Panglima Garang, Kuala Langat, Selangor DE


milla sedang on-da-liku2-way membuat thesis.. haiyyaaakkkk2! telah kembali memerah otak mengarang2 ceritera.. kalaulah gaya penulisan thesis boleh aci redah je kan,, kompem thesis tu milla buat gaya blog millalara neh.. huuuu~ kalaulah kalau.. haissssshhh~~

Tajuk: Penilaian Impak Konflik Gajah (Elephas maximus) di Negeri Johor 1994 dan 2009

ok anak2..
sila sayangi gajah2..
kerana kepupusan gajah2 semakin melanda..
kerana gajah2 ini sgt amat comel dan bijak..
kerana gajah ini sangat mahu untuk terus membiak..
kerana gajah2 ini minta disayangi..
sila jangan jadi begini! T_T

*tutup mata jika anda mengandung*

.sangat kasihan.
.kasihan sangat.



p/s: sedang melayan hunterXhunter.. heeee~

24 comments:

joegrimjow said...

ngerinya gambar tu
sapa punya angkara la..

BuLaN iTu aKu said...

geli!!!!!!!!!!!!
tak mau tengokk
tapi dah tengookk

Andy said...

:@

siggplus said...

aku cukup pantang tengok binatang kena seksa sbb aku syg binatang..heh

kenapa la kena bunuh cara macam ni..diorang pn ada ati ngn perasaan gak..haih..

kalau aku dapat org yg buat mcm ni aku buat benda yg sm dkt dia..heh

shazika said...

uishhh
terkejut tengah sroll tibe2 muncul pic tu

farah said...

woi,

sape punya keje tu.

isk.

kesian btol

.rda. said...

kesian gajah. :'(

Eazy Izzuddin said...

maaf lame tidak menyinggah...
hik3...
=D

ouch!
ngah tutp mata neh
huhu

♥chentaMAYA™ said...

kesian gua tgk gajah tuh~

Ejay said...

diorg nak buat makan ke buat apa gajah tu? nape sebegitu rupa?
kejam.. kejam...

fitriah said...

ya Allah! nape camtu??siannye..ish

HaYa said...

ape dorg nak dr gajah tu?

babymiLosh said...

joegrimjow::

tahu tidak mengapa... sungguh amat tidak bertanggungjawab kan mereka.. haishhhh~

babymiLosh said...

BuLaN iTu aKu::'

jgn tmimpi2 ye bulan yayang~

babymiLosh said...

Andy::

@_@

babymiLosh said...

siggplus::

heh! betul3.. sbg penchenta hewan,, sgt2 amarah tahap maksimum!! heh! kesian kat gajah2 yg chumel ituuuu~

babymiLosh said...

shazika::

huuu~~ sempat tutup mata x? heee ;)

babymiLosh said...

farah::

tawu takpe!! sgt2 geram juga!

babymiLosh said...

.rda.::

ye.. kesian gajah :(

babymiLosh said...

Eazy Izzuddin::

maaf diterima~

huuuu... kamu mengandungkah? hahahaha ;p

babymiLosh said...

♥chentaMAYA™::

ye.. amat2 :(

babymiLosh said...

Ejay::

kejammm amat2.. diog nk buat kenduri kot.. dah sewel agaknya makan hati gajah masak lemak cili api.. huuuu~~

babymiLosh said...

fitriah::

tula pasal fit.. demi wang ringgit manusia sggup buat mcmtuh~~ grrrr~~

babymiLosh said...

Haya::

mcm2 diorg nak especially gading gajah tu.. haishhhh la manusia! gilakkk!