Tuesday, November 3, 2009

sakai~

puisidra indah lagi persona ini ditujukan khas buat si sakai!

.........

Aiya yai ya yai ya yai~~

Oh gilak ini hari like I want to die
When my kereta di-langgar-lari org yg sakai
Otak ada tapi tak cukup pandai
Becoz of that it makes me mamai
And my heartbeat goes gila serabai
Indeks kemarahan melambai-lambai
Ini bukan jokes yg kamu boleh gelak until your perut want to terburai

haiya~ i don't know where to sorok my muka bengang adoiyai
ah, skrg i have no more things to carut to canai
but aiya yai ya yai ya yai
ohhhh hatiku gila pecah kedebush2 bersepai!!
kebabom kebabom lunyai!!!

ada sesiapa yg rela di bantai dan di tibai???????

uwarrrrrghhhhhh!

.........

oh tidak selamat harimu oh si-pelanggar-lari keretaku!

p/s: sy sedang marah. betul2 marah. benar2 marah.

27 comments:

Fatt Chin Choy said...

dah dapat nombor plat dia ker?

ini q i L L said...

payah lah kalo di langgar lari. hm...

nAD said...

yosh! truk kaa kete??
chill k...
nti si plnggar lari itu knpem akn dpt blsn yg stimpal!
konpem!

Sharif John said...

Aduh... harap keter x teruk....

BuLaN iTu aKu said...

tak sempat salin no flat ke yunk

joegrimjow said...

pernah ada org la labggar tunggu
hurmm

Fathiadha said...

emmm... tak pe nanti cari keta tu, pas tu langgar si pelanaggar lari tu... guna keta kebal... hehe

arque said...

duh,tahu tak sape langgar?cam kenderaan si langgar lari?no plat?
adeii.

farah said...

dah nama pon langgar lari.

mesti tak sempat tgk plat number.

teruk ke rosak kereta tu?

syaf said...

Salam..Hello..not bad kamu nyer blog
anyway jom terjah blog aku..
pasti x menyesal punye..garenti...heheh :)

http://daniel-syaf7788.blogspot.com/

babymiLosh said...

Fatt Chin Choy::

tak.. tak tau pon apa yg melanggar.. kuar kdai makan dah cacat cela itu kereta :(

babymiLosh said...

ini q i L L::

payahh :(

babymiLosh said...

nAD::

cacat! huuuu~
yup..
semoga....

babymiLosh said...

Sharif John::

agak teruk jugaaa ;(

babymiLosh said...

BuLaN iTu aKu::

tak.. ;(

babymiLosh said...

joegrimjow::

langgar tunggu.. huuu.. dalam mimpilah joe oii.. rakyat mesia ni kan bertamadun sungguh. huuu~

babymiLosh said...

Fathiadha::

huuuu.. nak guna buldozer!

babymiLosh said...

arque::

oh.. too bad.. tiada hasil apa2.. ;(

babymiLosh said...

farah::

cacat sudah ;(

babymiLosh said...

syaf::

gerenti yer? huuuu~ ;)

syaf said...

cam ne bley kene langar..sengal gak kan mamat lori 2...tp aku suke r kaw nye tulisan 2...memang masyuk r ayat nie

Dak Wan said...

Suatu ketika dulu teman ni pernah kena langgar,waktu tu teman menetap di tempat yg mana org yg melanggar akan tinggalkan no telefon utk dihubungi... dan tiba2 teman tersedar,yg itu hanyalah MIMPI! - Nukilan: Mangsa-langgar-lari-kuat2

Dak Wan said...

BTW, tqs 4 following me k?

babymiLosh said...

syaf ::

hooOOooo~~~ xtawu pon lori yg melanggar lari ke pekebende ke ape..

huuu.. ni ayat org sakit jiwa.. hehe ;p

babymiLosh said...

Dak Wan::

ohhh..indahnya dunia jika ada ditempat yg org tinggalkan nota 'sy telah melanggar kereta anda. sy jujur. sila hubungi sy'.. pehhhhh~ amannya dunia.. huuu ;)

joegrimjow said...

negara je tamadun
tp rakyat?
hoho

bile nak update ni??

YobSumO said...

alahai kesiai!