Friday, November 13, 2009

cameronian~

apakah? : sungguh menterujakan pada skala excited state

mengapakah? : mahu menerokai alam

bilakah? : 14-15 November 2009 (bersamaan esok dan lusa)

dimanakah? : Cameron Highlands, Pahang

Jungle Hiking Gunung Berinchang-Mossy Forest Irau-Ladang Teh Boh Sungai Palas-Tanah Rata-Gunung Jasar-Gunung Perdah-Kampung Orang Asli Sungai Ruil-Pekan Berinchang-Kebun Strawberry Tanah Rata-Gunung Berembun

siapakah? : bersama inchik Sharif John & rakan-taulan


..YA. for the first time milla akan menzahirkan dunia blogging ke dunia nyata.. heeeee.. berjumpa insan2 yg selama ini perbualan di hujung jari sahaja.. ohh.. semoga semuanya aman, indah, tenteram, permai, sentosa, bahagia, damai, jelita (eh, tetibaa)~~

its 2.19 am dan esok milla akan naik komuter pkl 6.30am dari bangi ke KL Sntral... kepada ktm,, sila jgn siput ye esok.. ohh,, can't wait 4 tomorrow lah :) nanights world~~

hoooo.. mahu menangkap putera raja di hutan..
(haihhh,, xsyg mulot!!!!) ;p



18 comments:

BuLaN iTu aKu said...

laa tak ajak pun

siggplus said...

cameron best weh..pastikan keluar mamak malam2..boleh merasa mcm luar negara nafas keluar asap..heh

joegrimjow said...

nak join tapi...

masak...

fiD said...

ko jgn cakap men lepas kat sane plak,, jage mulut taw,,

YobSumo said...

pergh. best wwoooooo

Fatt Chin Choy said...

uwaaaa
korang dah pg dengan john... aku masih di sini

arque said...

have fun. ;P

Jard The Great said...

ehehehe......... yay! da jumpa blog!!!!!!

babymiLosh said...

BuLaN iTu aKu::

len kali kita jengjalan tugeda2 ye yayang~

babymiLosh said...

siggplus::

hOOoo~~ kepulan nafas colgate yg keluar lebih nikmat dari kepulan nafas dunhill 14.. oOOpppsss.. gegegege ;p

babymiLosh said...

joegrimjow::

huuuu~telah ketemu kakak jard kamu :)
next taim ye joe :)

babymiLosh said...

fiD::

heeee.. alhamdulillah semua selamat :)

babymiLosh said...

YobSumo::

perghhh3.. huuuuyoooo~ ;p

babymiLosh said...

Fatt Chin Choy::

oloh3... next taim ye inchik kite berhungga-hungga :)

babymiLosh said...

arque::

thanx darl~ :)

babymiLosh said...

Jard The Great::

hehehehehe.. yeay!!!!! ;)

NICK IRFAN said...

wah! bestnyer... awk brcuri kt mne? cameron highland ker? mcm best jer.... eh! lain kali klu nk g lagi ajak la saya skali k?

babymiLosh said...

NICK IRFAN::

yup.. cameron.. dgn bloggers2 lain.. 1st time jmpa diorg semua.. okies..insyaAllah,, next time :)