Monday, November 23, 2009

i.am.smart.reader.kid~

Hi. Dengan ini, saya Azmila Azman sungguh betul2 tidak akan jatuh chenta dgn suami org itu. noktah :)

Deyyy,,, arakian, kelas tutorial bijak cerdik pandai telah bermula pada weekend yg lepas dgn ambilan pelajar generasi pertama.. mentor nya ofkos lah cik milla yang baik budi dan protegenya 2 org kanak-kanak berdaftar.. oleh kerana cik mentor ni sungguh budiman, task pertama buat protege adalah sungguh tidak mencabar minda langsung tapi cukup membuatkan kedua-dua protege ni kelemasan, kerimasan dan memerlukan ruang untuk bernafas.. haha~ lets zoomey ohhh..

di awal kelas.. indeks kekobaran semangat protege masih positif.. cik mentor agak bengang suka ye mengajar protegenya cara memasuk benang dalam jarum. haihhhhhh!!!!



ini dipertengahan kelas.. ohhh.. mereka semakin dapat mengikuti rentak bimbingan cik mentor ya.. semakin bergaya bebas. memula duduk, then meniarap, then baring, then jadik sleeping beauty ohhhh!!!! helloo3.. sleep2 ni tak termasuk dlm pakej i.am.smart.reader.kid ye anak-anak hingusan sekalian!!

ini hasil di akhir kelas..

ini adalah model yg dibuat cik mentor bagi tujuan peniruan untuk protegenya..

dan below ini adalah hasil air-tangan-titis-peluh protege cik mentor ye.. amacam? sila puji okeh... because i.am.a.smart.reader.kid ohhhh *kata si protege* :) *protege mentipu.. semua fedap, cik mentor jugak yg kena tacap last2*


taraaaa~~ cik mentor masih mahu mencagler *baca: mencari glemer*

my 1st baju kurung jahitan sendirik.. ohhhh.. walaupun nampak gedobos-gedebab-terlebey inchi,, tapi i tetap2 like2 lahhhhh... kagum dgn diri sendirik.. hahahahahaha! hoyyehhh2!


p/s: may u have a nice weekdays. as nice as mine :)

18 comments:

Jard The Great said...

buatkan aku wei! ehehehe

faqiha said...

wah,,comel woo :DD

ini q i L L said...

wah da leh tempah baju. hehe

mier@merr said...

waa....cumel.... buatkan utk ku gakz..bley? haha

.millalara. said...

Jard The Great::

bg sweater 2012 dulu! hehehe ;p

.millalara. said...

faqiha::

mila mmg chomel.. hehehehe ;p

.millalara. said...

ini q i L L::

haha.. 4 taun la baru siap.. ;p

.millalara. said...

mier@merr::

huu~ indeks kerajinan dibawah paras 0 loh... ;p

YobSumo said...

oh pandai menjahit! satu ciri2 yang susah untuk dicari zaman sekarang!

Fatt Chin Choy said...

mak aku pandai menjahit
selalu gak terima tempahan
kekeke... nak belajar ker?

Sharif John said...

Nice la sis

Enche' Epu said...

Afro ohh..finally2..haha

.millalara. said...

YobSumo::

weeee.. blushing sudaa.. haha ;p

.millalara. said...

Fatt Chin Choy::

huuu.. blaja dgn mak mentua free kan? lalalalala ;p

.millalara. said...

Sharif John::

thanx bro :)

.millalara. said...

Enche' Epu::

hahahahaha.. kamu yg bersalah ohh~

cik zatil said...

kamoo kamoo sangat berseni! kreatif2..

bile nak give away kat folowers neh..hehehe

.millalara. said...

cik zatil::

heeeeeeeeeeeeeee.. nnti bila ahap kerajinan dah positive.. skrg masih negative ohh~