Friday, November 20, 2009

lakimu.bukan.lakiku~

ini entri keracunan perasaan


Ya Allah,, semakin aku cuba melarikan diri, semakin dia dtg mengejar. oh TAK mungkin aku akan bina sebuah kebahagiaan dari titis air mata seorang wanita lain bersama 3 orang anak kembarnya.. permainan apa yang dia cuba aturkan ini Ya Allah.. berikanlah aku sifat bertimbangrasa dan sifat kebencian terhadap lelaki ini.. Kau berikanlah kesedaran kepada dirinya.. sesungguhnya aku sedikit pun TAK akan terbuka hati untuk lelaki yang tak bertanggungjawab ini.. amin...

OTK! OTK! (baca Oh Tuhan Ku).. dah hampir 2 bln mila dpt tahu tentang ni semua.. kena tipu hidup-hidup dalam masa 2 tahun ohh... just imagine, dalam masa 2 tahun,, tiap2 hari si-bongoks-gila-takde-perasaan-bersalah ni tak pernah sehari pun tak call mila, tak pernah sehari pon tak bertanya khabar..

ohh.. kau memang gila. malam2 sebelum tidur kau cakap kau rindu aku lah apa lah. tergamak kau. tapi yang kau buat bantal peluk kau tu isteri kau yang sah ohh! anak 3 sudah.. hebat ye kau.. kembar pulak tu! ehh... tergamaknya kau!! aku tak akan pernah terdetik hati pun nak musnahkan keluarga orang.. SUMPAH! kalaulah aku tahu dari awal yang kau ni SUAMI ORANG, BAPAK ORANG-ORANG-ORANG, aku tak pernah teragak2 nak ludah muka kau time 1st kita jumpa dulu ohh.. ngekk kau dgn 'BOLEH CUBA'.. ngekk kau dgn 'PERTIMBANGKAN'.. ehhhhhh.. aku ada otak la. ada akal. waras. kalau kau boleh buat macam tu kat wife kau sekarang ni, sungguh tak mustahil lah kan kau boleh buat for the next time. ya. macam kucing kan, sekali kau bagi dia makan kan, dia akan ingat rumah kau dan akan datang lagi di lain hari menggesel2 kat kau kan.. eeeee.. mensirap sungguh.. oh,, rasanya tak perlulah aku nak emo-emo untuk memikirkan hal ni kan. cuma sebagai wanita, aku kesian sgt kat isteri kau.. anak-anak-anak kau. insaflah wehhh..

ok, milla tukar statement mila skrg.. dah takut nak kenal rapat dgn org berumur ni.. si 32 tahun, si 28 tahun, si 27 tahun.. i LOATHE ya :)

p/s: angah rinduuuu ayah..

56 comments:

Jard The Great said...

hohoho.. betul tu.. better carik yg muda2 ja...

ish... lelaki skang tak pandai bersyukurrrrrr.........

Ejay said...

let me save u my dear...
be mine!

~huhu

AiNeRzA said...

Plz...jgn sampai isteri dia tahu semua ini...kasihan isteri dia...utk milla...jadikan ini semua sebagai ujian...Insya-Allah...

arque said...

eh kau suka orang tua kaa dak milla.hahaha.

mier@merr said...

hmm... moga ada hikmah seblk suma ni...

andai ada jdoh..sape kita nk mlwan takdir..
tp sedaya mungkin..cuba la dielakkn...
kita pn akan rs sakitnye klu duduk kt tmpat ibu beranan tiga tu..kn?

kuat yg milla,... bykkn berdoa dberi ptunjuk utk sume ni,,..ehe

♥chentaMAYA™ said...

oh!
mila sabar yea~
dah!
jgn lyn dy ag!~

Melz said...

Ejay : hahaha boleh lak camtuh :P dush²

be mine :P pftttt

nAD said...

mil...adakah dia si 'pkcik tua' itu???
omaigad!
ank 3??

(-_-")

Masy said...

nk yg umo 32 tu!

ha?? ape? ooo da kawen.. takpelah. lalalalala~

sYaza said...

huhuhu..OMG..zaman skang ni susah nye..how come la die tergamak wat cam tu kat family.
millaa...bwk bersabar ok...

aien~s corner said...

uish!.. kus smgt.. pyh gak klu dh jd cm nu.. hhuhu

joegrimjow said...

eh
isteri die da tau?
sowwie xbaca abes
nak p klas
;)

better gtau
sbb isteri die pon berhak
nanti duk men ngn pompuan len plak

#berlari menuju ke kelas

DakLengai said...

oooo gatal sungguh maamat tu.. kuang hajaq gile... dah ada bini, nk pasang len..
seb bek la milla ni baik kn..?
huhu.. sebab tu aku ske kawan ngn yg baya2 aku je.. :D

Fatt Chin Choy said...

aku 28 dan single ya
huhuhu

bEEdLE d' bARd said...

peh..giler btol laki tu..
memng kurg di ajar n kurg asam..
rasa nak slap22222x!!!

Dzul Affandi Bin Roslan said...

rilek la... besa la tu dunia.. chayok2 la..

fiD said...

kak, saye ade akak yg dah bersuami, tp suami dye ade pmpn laen, syrkt dte jatuh bankrupt sebab dr pmpn ke-3 tue,.. pesan saye, kalu kite nak cari jodoh, siasatlah awal2 ea.. harap akak d pertemukan dgn yg lebih baek, amin.

aku_cirrus said...

mila sabar k..mmg perit kene tipu...but saye suke pendirian MILA...xde pape yang kite akan dapat andai kita bina kebahagian atas TITISAN AIR MATA dan KEHANCURAN HATI wanita lain...saye bangge dgn mila...HIDUP MILA...!!

ejay: cer la ko propose btol2..deyyy!!!ehe

babymiLosh said...

Jard The Great::

kamu ade adek umur 21 tahun x? silalah kenalkan kpd milla.. hehehe ;p

babymiLosh said...

Ejay::

ohhhMyGucci! hahaha..
u bikin i malu lah abg ejay oii..
hahaha~
sila muda ;p

babymiLosh said...

AiNeRzA::

thanx kak.. insyaAllah.. milla akan tetap dgn pndirian diri ni..

babymiLosh said...

arque::

eh,, terbalek tu.. org tua yg suka dak milla.. hahahahahaha~~~~ *gila perasan*

babymiLosh said...

mier@merr::

thanx dear.. insyaAllah tryin to be kuat dan kental.. huuu~

babymiLosh said...

♥chentaMAYA™::

yup yayang! harus tidak dilayan lagik ohh~

babymiLosh said...

Melz::

hahaha~ kedebush²
ejay jugakkk~ haha ;p

babymiLosh said...

nAD::

ye yayang..
pakchek tua yg itulah..
haiyoo~ sy dah berhenti berharap oh..
haha~

babymiLosh said...

Masy::

hOh~ bg akak free pon kita tak akan never ever bg ye.. huuu~

babymiLosh said...

sYaza::

tu la.. tergamak sungguh dia.. hmm~
thanx dear :)

babymiLosh said...

aien~s corner::

kussss semangat.. huuu~

babymiLosh said...

joegrimjow::

huu~lari2 baik2 ade bnda yg tercicir kang joe.. haha~

hmm.. xpernah bersua pon dgn isteri dia.. dan rasanya tak perlulah isteri dia tau.. makan hati berulam jantong lah nanti ohhhh.. sungguh kasihan...

babymiLosh said...

DakLengai::

mmg kuangajaQ... humm.. skrg neh mode tiada mahu kenal dgn sesapa oh.. tak kesah la tua ke muda ke.. huuu~

babymiLosh said...

Fatt Chin Choy::

cessss..pakchek sempat pomot tuh.. haihhhh~~~~

sy 21.. pakchek 28.. oh..tualah.. hahahahahahahha ;p

babymiLosh said...

bEEdLE d' bARd::

ye yang.. mari slap22x secara beregu.. huuu~

babymiLosh said...

Dzul Affandi Bin Roslan::

hOooOO~~ yer.. biasa.. :(

babymiLosh said...

fiD::

thanx bro.. yup.. mungkin salah milla jugak sbb percaya je bulat2 kan.. hmm.. thanx ya :)

babymiLosh said...

aku_cirrus::

haha.. silalah buat aksi pompom gegerl.. hehe.. thanx yayang~

oppssieee.. again.. ejay,, take note! hahahaha ;p

oranglidi said...

wa masih keliru..

tapi trimas kasus sbab sudi datang blog wa. hehehe..

.millalara. said...

haha..

babmilosh ialah millalara
dan millalara adalah babymilosh

:)

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

haha lawak!

.millalara. said...

Richeal Phil @ Ritz ^-^::

sila gelak guling2 ya ;)

Dak Wan said...

Ada perempuan ni, kawan teman bg tau dah kawen pon... dia nak jugak, camner tu? Anyway Gud Luck in finding a gud prospect k?



p/s : Afatt dah offer tu.... Trima jewr arr :D

YobSumo said...

hah. kamu buat benda yang patut kamu buat! tahniah, kamu tidak memalukan kaum wanita!

rathiqah azmira rosli said...

aisyooo!!! takut ah cmni..huk3 bagus2 tindakan kamu.laki cm2 mmg gatal aje..ishh geram ni.haha tetibe emo

Sharif John said...

Kucing adalah binatang kesayangan saya hehe....

erm... nk saya tikam dia ke or mcm sy buat kt ayam masa kat cameron ari tu cik milla?

mrozaidi said...

tu la..yang muda nak, jual mahal.. yang tua jgk dicari..

cik EPAL said...

uihhh..ganasss ni....

moment said...

owh man.. pndinya lelaki menipu... haih!~

.millalara. said...

Dak Wan::

insyaAllah selagi boleh elak,, dielakkan.. huuu~~~ pakchek ah fatt garang. tak mahu ohh~ lalalala~

.millalara. said...

YobSumo::

ohh ohh ohh terima kasih.. terima kasih :)

.millalara. said...

rathiqah azmira rosli::

bukan setakat gatal,, miang keladi,, semua lahhhh.. huuuu~~

.millalara. said...

Sharif John::

ya.. Kucing adalah tetap di hati inchik John.. heeeee :)

ahaaa... bernas! potong 18 ye! ;p

.millalara. said...

mrozaidi::

haiyokkk.. pasni nak kna buat jualan murah ke? lalalalalala~ ;p

.millalara. said...

cik EPAL::

ye cik epal.. ganas dan memualkan.. huuU~

.millalara. said...

moment::

ohh ohhh.. mereka mmg bijak mentipu.. dah termaktub.. huuu~

cik zatil said...

macam-macam dah kawen anak 3 pon nak ngorat anak dara orang..

citt! memang patot kena ludah dear, bior sedor diri cket..

hope u will find some1 better..
aminn..

.millalara. said...

cik zatil::

thanx darl.. amin..