Thursday, November 12, 2009

riang-xriang~

assalamualaikum =)

alhamdulillah and yippie2 tadi milla dah selesai final exam sem 1 thn 3 ni.. 1 more sem to go insyaAllah.. then boleh kawen grad suda... hooooo~~~

********
ok anda semua..
how was your day kebelakangan ini?
everything went great and fine dan bagus? ok that's good..

mine? hoho tidaklah sebagus anda kerana ia adalah penuh dgn aktiviti kehangusan duit dan perasaan dimana telah melangkah masuk ke dlm 'klinik kereta' tanpa meyedari the next split second akan kehilangan ratusan ringgit.. tapi perasaan gundah gelana kehangusan duit diredakan tatkala mengenangkan ia adalah utk kebaikan the two and only intan-payung-gunung-ganang,, shemomotku dan domemon bundaku,, yg kedua-duanya pemberian arwah ayahnda..


..patient1 : shemomot..
tukar 3tayar+sebis



..patient 2 : domemon..
top overhaul





dan lagi... selamat bertunang untuk kazenku kak zura.. perasaan milla tidaklah sebagus orang lain yang bergumbira berphotoshoot kerana badan yang telah mengembang dengan jayanya menjadi topik hangat perbualan pakcik2 makcik2 dan sekalian insan2 budiman di rumah nenda itu.. ya.. milla pasrah.. apapun,, i'm happy to be me =) a BIG yessss...


..menyarung busana..

..busana indah..

cincin disarung tanda pengikat.. ohhhhh~

..cincin tunang & cincin risik..

..melayan tetamu..

..indah..

..azura amrullah..
cucu sulung dlm keluarga :)
(milla cucu yg ke-7)

*aksi gedik2*

..haha..gedik2 bersama si adik..

..along dan si adik.. euwwww~

hoooo.. sila muntah tgk gamba perasan ini.. ;p




kepada kamu2 yg dah lama follow millalara,, mesti ingat kisah chenta milla si budak tongdrum ni kan.. haha.. okeh,, exclusively gamba ini ditempek sekali lagi disini.. sangat usang sudah memori lama2 tapi kenangan usang itulah yang memberikan bekalan senyuman buat kita di masa ini kan? haaaaaa... taraaaaaaaa... *sila gelak*

huuu.. kenangan tahun 2000.. chenta si budak sehat& si pengganas serbia (entri ini).. haha ;p

kepada enche' pengganas serbia, 17 tahun dulu kita mula kenal sbgai kawan, apa pun tjadi kita tetap akhiri sbg kawan juga kan.. hmmm.. :) thanx for everything ya..


p/s: menonton 2012 ini hari.. :)

20 comments:

Fatt Chin Choy said...

grad suda... yeahhhhhh

tp alam keje x best ler

joegrimjow said...

wow
besar!

entry neslo

ini q i L L said...

dah abes exm jugek!!! hoho
eh mmg lain lah milla dulu n skg. pe tips? hehe

DilOt said...

yup alam keje xberape best sgt sbnrnye..dan tanggungjawab semakin besar...

BuLaN iTu aKu said...

tahniah sebab dah abih..
yeke u tu yunk.. hehehe chumel

YobSumo said...

wah dulu besar. cam mana diet?

tulis lah entri kuruskan badan pulak... please :)

arque said...

wow!berisi. xP

tahniah laa dah abis exam.

Putra Al-Maliki said...

tinggal lagi 1 sem yer.. mesti x sabar nak grad kan.. sabau yer, 6 bulan jer lagi tinggal.. hehe

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

fiD said...

kawen la pulak! hoohohoh.. sabo2 ea,,

aku_cirrus said...

yey da abes xm!!! cehh essei x xm oun dis sem..tapi pusing pale bikin thesis...milaaaa xde la kembang mane ponggg...stay cute gitu..ehehe

babymiLosh said...

Fatt Chin Choy::

hOooo~ iyokah? sepertinya bes je.. nak DUIT! hehe ;p

babymiLosh said...

joegrimjow::

hahaha.. perlukah wow itu? ;p

babymiLosh said...

ini q i L L::

haha.. selamat berhabis exam juga :)
tips?? okeh,, len kali wat entri tips kuwus ea ;p

babymiLosh said...

DilOt::

oloh3... tapi nak pegang DUIT sendirik.. hehe ;p

babymiLosh said...

BuLaN iTu aKu::

ye yayang.. huuu *blushin*

babymiLosh said...

YobSumo::

hehehe.. tunggu kemunculannya ea ;p

babymiLosh said...

arque::

sepatutnya begini: wao gemok! gegegege ;p

babymiLosh said...

Putra Al-Maliki::

ye.. bersabar.. walaupun jeles suda tgk gamba kamu mmgang itu scroll.. huuu~~ :)

babymiLosh said...

fiD::

heeeeeeeeeeeeeeee.. baekkkkkzzz :)

babymiLosh said...

aku_cirrus::

thesiss sungguh merumitkan jiwa! huuuu~~
erk,,ye ker? *sedap sikit hati* hehe ;p