Monday, November 16, 2009

gojes~

i'm back! alhamdulillah. selamat tiba dari bumi cameron highlands.

keadaan selepas berhiking Gunung Berembun yang setinggi 1840m itu::
  • terasa seperti bahagian kaki parkinson 9.5 pada skala richter
  • bahagian hamstring tenat seperti baru lepas membuat hatrick dalam perlawanan bola sepak antara rumah sukan sekolah
  • berada di atas kerusi sepanjang masa kerana tidak mampu menapak hingga terasa seperti perlu mencirit di atas kerusi ini juga
  • empangan perkumuhan meronta2 untuk dikosongkan. tapi. tak mampu nak mencangkung akibat kesakitan kaki yang teramat
  • telah tidak mandi kerana meneruskan legasi 'tak-payah-mandi-sebab-sejuk' yang telah menguasai diri ketika berada di Cameron Highland itu.. ;p
Gunung Berembun. 1840m. total hr : 3jam.


entri tentang berhungga-hungga di Cameron bersama yg terchenta : inchik John, tuan doktor, kak masy, kak jard, kak ila, kak adrian, kak ekyn, kak meow, kak joe dan adik milla.. (haha.. hambek.. semua kakak.. aii paling muda u!) akan di post sebaik sahaja gambar2 telah selamat diterima yer.. nggak tahu mengapa,, milla yg gilafoto fotogedik ni telah kehilangan takzubfoto ketika di cameron itu.. hmmmm..

hye3 u'olz.. saya dhia afiqa.. orang panggil sy pika da chomel.. saya suka meniru perbuatan2 org dewasa spt perbuatan menyapu deodorant di ketiak atau memakai lipstick. ya. saya berasakan diri saya lah yang terglemer sekali dimuka bumi ini. saya juga menyimpan hasrat berkahwin dengan jutawan.. ohhhh, my dior!


this-gedik-terlampau pika chomel is my lil kazen. umur dia 4 tahun. sekarang duduk with granny di sabah. faminity element grows inside her very fast huh? isk isk..kecik2 dah berangan.. memang budak-budak kecik zaman teknologi ini sungguh tinggi daya imaginasinye ye.. oh, btw, pika chomel ni kecik2 dah ada henpon tau! haishhhh la budak oh budak..

p/s: ada sesiapa terer urut? lelaki diutamakan.. *gatal* ;p



18 comments:

Jard The Great said...

ehehe.. tunggu gmbr dari sepa??? nk forward kat aku lak.. ehehe

YobSumo said...

pergh best best!

rasa macam nak join!

BuLaN iTu aKu said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
besnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa

arque said...

busuk ah tak mandi.wakaka. xP

Fathi Adha said...

bestnyer...lame tak merasa pelancongan kawasan hawa sederhana...
hehe...

babymiLosh said...

huuu.. tunggu dari ekyn,, membe si meow itu.. nanti milla tempek bebanyak dlm fb itu gamba..

babymiLosh said...

YobSumo::

yeahhh.. len kali sila join okeh :)

babymiLosh said...

BuLaN iTu aKu::

waaaaahhhhhhhhh.. kalu cik bulan ada msti lagi bes :)

babymiLosh said...

arque::

one drop perfume kan ada.. hehe ;p

babymiLosh said...

Fathi Adha::

ni bukan takat sederhana.. takat beku dah dengan hujan yang menggila.. huuu~

mier@merr said...

waaa....beshnyer.... x ajak pon...hehe

babymiLosh said...

mier@merr::

oloh3 yayang~~ nnti kite g tugeda2 eh neks taim :)

♥chentaMAYA™ said...

piqa~
kecik2 da pndai maen gencu ye!
hee~

DilOt said...

lor..mila pergi gak ke...

br tau..ingat jard ngan kak masy je...

mrozaidi said...

Sihat tubuh badan...

babymiLosh said...

♥chentaMAYA™::

hOoooo~ budak2 skrg kan advance..

babymiLosh said...

DilOt::

huuu~ pergi juga :)
1st taim jugak jumpa diorg semua :)

babymiLosh said...

mrozaidi::

yup... pasti :)