Thursday, November 19, 2009

ber-embun~

**maxis berukband ohhh,, mengapakah kau semakin bersikap biadap terhadap diriku ini? tak cukup dgn lembap,, mengengsot,, terasa darahku meluap2 ohh... chobalah kau tangkas dan tuntas supaya diriku tidak lemas dan rimas ohhh!!! 3 hari sudah kau tak bernyawa! pehal? mensirap ni!!!**

heyya2.. arakian,, kaki ini sudah semakin pulih dan buleh berjalan dengan kelajuan kura-kura berbanding kelajuan siput sedut hari-hari sebelumnya.. dan tadi,, si akak menyusulkan 1 keratan iklan tentang dance class.. perghhh.. sungguh memerlikan diri ini ye cik akak oii.. sentappp nok! okeh3,, sepertinya sudah amat2 terlambat.. kamu2 mungkin dah usya entry cik jard, cik masy, cik adrian dan inchik john ttg our trip.. hmmm.. here,, from the view of mine..

14-15nov2009
cameron highlands, pahang

10 org peserta


..lepak-ing..
..battle of da UNO..
..bersantap-ing..

cik jard dgn eckelim yummy2 & sweater 2012 nya.. huu~

..berembun-ing..


trip yg cuti2 Malaysia : makan yg sedap-lazat-enak-nikmat,, lodging yg selesa,, hasil muka bumi Cameron yg segar-bugar lagi menterujakan perut,, temen-temen baru yg mantap :)

Dear inchik John, dr Wan, cik Jard, kak Masy, kak Ila, cik Adrian, cik Ekyn, cik Meow, cik Joe,, kamu2 semua memang bertahta di hati milla lah! pecah perut terburai bersama2 geng2 Atoz Ijou,, bertambah ilmu didada mendengar perihalan ceramah pak doktor,, terangsang ketakzuban mendengar cerita kembara cik Ekyn dan Meow yang sungguh energetic dan slim-melim,, teruja dengan kehandalan inchik John beraksi di dapur,, dan selesa ketiduran-berpelukan-kesejukan bersama teman sekatil- cik joe.. huu.. *sweet memoranda*

dan lagi,, thanks kepada geng hiking berembun yang sabar melayan kerenah milla neh ye... huuu.. muntah,, jatoh-tergolek-dengan-bergaya,, kepacatan,, kepancitan,, kekejangan,, kekoyakan.. haha.. *maluuuuu berbakol-bakol sebenanye wehh* ;p

dan ini kata pak doktor:
-kejang sbb kurang garam
-kaki dan tgn terketaq-ketaq parkinson sbb xckup gula

okeh.. azmila, lepas ni silakan kunyah garam & gula secukup rasa ye.. huuuu :)


p/s: after panjat gunung Berembun itu,, objek berlapis di sebalik baju ni dah berkurang 1 lah! *kagum* hahaha ;p



17 comments:

mrozaidi said...

Cik Masy tu bila nak kahwin... soalan pedas ni..umur dah 35 dah..kehkah..

joegrimjow said...

ahaa
kawen2

♥chentaMAYA™ said...

wah~
siyes ke mila?
da krg 1?
besh wehh~

da kuross~

babymiLosh said...

mrozaidi::

pehhhhh.. pedass amat soklan itu.. haiyaaaa~ *kak masy,, mila tak bsalah ohh*

babymiLosh said...

joegrimjow::

haha.. sila perhatikan darjah kesengetan badan mat salleh itu.. jelas terbukti dia tertuju ke arah milla okeh.. haha ;p

babymiLosh said...

♥chentaMAYA™::

yaa..karumbaaa2~~ haha.. tp skrg ni tak terjamin la akn terus kurang or maken btambah lak plak kan objek berlapis ni.. heheh ;p

Fatt Chin Choy said...

ko join rupanya
kalau aku join maybe kita jumpa hr tu
dah takder nasib

haha

cik EPAL said...

aiskrim itu menyelerakan ;)

Jard The Great said...

ahahaha.... kak masy marah tuu.. ade org kata die berumur 35 tahun..

tp milla.. besh la jumpa hang.. nnr kita gather2 lagi k?

Masy said...

oii aku baru 29 tauuu nk kene sepak mrozaidi tu :p biasa lg dia!!

btw, kita sume best! hahaahhah

babymiLosh said...

Fatt Chin Choy::

huuu~ tu la..
xdpt dating bsama pakchek..

next taim sila join ye.. ;p

babymiLosh said...

cik EPAL::

heee.. yummy2.. jom g kemeren cik epal :)

babymiLosh said...

Jard The Great::

ooppssss.. milla tak bersalah ohh ;p

yeah.. itu sudah pasti kakak jard.. heheee~~

babymiLosh said...

Masy::

yeah.. go kak masy go~~ huuu~~

kompem,, kita mmg best! haha :)

cik zatil said...

hiking besh3.. last hiking zaman sekolah dulu..

senaman sihat tu leh kurang smp 1 saiz.. hehehe

.millalara. said...

cik zatil::

heeeeeeeeeee... kurang 1 belum cukup.. ada balance 2 lagi.. hehe ;p

cik zatil said...

adoi milaa jom jom sempena cuti neh kite kurang-kurangkan lagi..hehe

jom jom jogging depan lappy! come on bebeh!