Saturday, June 20, 2009

hisap=mati~

.:: ini scheduled post ::.

video


di saat dan waktu ini,, hati milla memberontak dgn maha dahsyat amatnya....! BENCI PEROKOK!! baru2 ni, ibu kpada seorg kenalan milla didiagnosed dapat kanser paru2! semuanya disebabkan si ayah yang kaki rokok. TEGAR. tuhan kurniakan akal yg sempurna... tolonglah fikir dgn waras... kalau nak mati cpat.. mati sorang2... tak perlu nak merisikokan orang lain ok..

mungkin milla terlampau emo...

yup...

tapi.. manakan mungkin seorang anak yg kehilangan ayahndanya boleh menerima hakikat ini dgn mudah... ok.. milla terima semua ni sebagai takdir.. takdir Allah yg Maha Esa lagi Maha Mengetahui...

Ayahnda milla meninggal dunia disebabkan kanser paru2... walhal seumur hidup ayah,, tak pernah sekalipun menyentuh rokok durjana itu.... doc cakap 2nd smoker lagi berisiko dari smoker.. yupp.. milla tak mampu nak menulis lagi... cukuplah hanya beremo di entri ini..

maaf jika penulisan entri kali ini agak kasar.. tapi fahamilah,, jiwa ini tersayat2 dan dendam ini tak mungkin dgn mudah dapat dilenyapkan. maaf. maaf. dan maaf.

21.06.09... Father's Day pertama yg kami 4 beradik akan lalui tanpa kehadiran seorang ayah..

ayah... angah miss u dearly... terribly....







......tak mampu lagi mengarang.......


pic ini dah lama milla edit dan peram...
model= cik winnie







20 comments:

Atiqah said...

benci perokok

paraxixth said...

benci perokok.sangat2!. x suke rokok!

erm.video tu dah tgk dulu.lawak

Eyda Chan said...

huh!! benci asap rokok.. buat susa mo benafas.. dah 2 dah la bau teramat.. hee!

aslann said...

yaa..xsuke juga..
sbb sy ada asthma..
tp dh 5 tahun x kene..huhu~

haruan tasek said...

macam perli orang merokok je nie

q i L L said...

bile lah mereka nak sedar kn
ishk

dude said...

yeap.
say no to ROKOK.

Mohd Shukri said...

sad story.. ! im a smoker T_T

babymiLosh said...

atiqah::

yup...

babymiLosh said...

paraxixth::

statement itu fakta atau auta?? ngeh3

babymiLosh said...

eyda chan::

btol3... dah sembur perfume pon tak boleh hilang bau tu... huuu~

babymiLosh said...

aslann::

huuu~~ asthma? hmm.. silalah hindarkan diri anda dr perokok2 ya..

babymiLosh said...

haruan tasek::

bukan memerli tp mengata.. ;p

babymiLosh said...

qiLL::

tu la,, kna cipta pil kesedaran la,, bior depa telan.. hehe ;p

babymiLosh said...

dude::

YeaY!

babymiLosh said...

mohd shukri::

sooooo sad... kasihan anda.. silalah kasihankan diri anda... plz....

paraxixth said...

fakta untuk 2 tahun lepas,dan auta untuk semenjk 2 thun lepas

aduka said...

seb baek dh benti mrokok..

*isap mende laen ble?*

hahaha

=P

babymiLosh said...

paraxixth::

silalah pinjam mesin doremon dan pulang ke zaman 2 taun lpas ye.. hehe

babymiLosh said...

aduka::

heeee.. tahniah2... *applause*

tp.. hisap apakah?? muahahaha...