Tuesday, June 30, 2009

belon~


kalaulah kepala milla ni belon, kompem dah lama PECAH!!!

kalaulah hati milla ni belon, kompem juga PECAH!!!

..................

banyak peristiwa hitam yg telah berlaku dan akan berlaku pada minggu ini.. so,, milla terpaksa menerbangkan diri seketika ke alam belon.. will be back on sunday.. kepada teman2 bloggers,, nanti milla akan cover balik and terjah blog2 kamu ya.. rasa tak bermakna hidup ini tanpa omongan dan coretan kalian.. huuuu~~


till jari yg mulus meets keyboard again..

..adios..amigos..

..assalamualaikum..


..................

p/s:: azmila fobia tiup belon.. huuuu~


11 comments:

♥chentaMAYA™ said...

nak pegi mane??nak hekot!

mij0ohAns said...

akan ku tungguuu~ :)

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

tapi kalau badan macam belon ..senang nak kurus kan kan kan hehe

cluelessbaby said...

Adakah berkenaan perempuan yg tlh diberi nama sbg binatang terlarang oleh Cik Ika?
Jgn la smpai pecah belon tue... Just buang angin yg berlebihan...

suMee said...

poooommmm!!..hahaha, pecah lagi...hehe..

q i L L said...

nk belon gas
leh terbang. heeeeee

dude said...

gi ane beb?

haruan tasek said...

sama le kita nak terbang dulu sementara..hu..hu

sha89 said...

lorr..mila p terbang dunia belon elok2...tenang kn hati tu ek...

:)

Ailurophile said...

Pretty balloon, and cute blog :)

babymiLosh said...

heeeeeeeeee...
sy udah selamat tiba kembali ke blog ini... sy sgt suka-suki =)