Thursday, June 25, 2009

lucky~

I'M SooOOOoooooOOo LUCKY!!


I have an amazing-lovey-dovey family,, love what I do and love people so much in general, see life as not only half full but as FULL! I want to thank everyone and everything ….I am so lucky!


'hidup ini akan jadi lebih indah bila semua orang menyayangi diri sendiri dan bersyukur dengan apa yang telah dikurniakan-Nya... walau rintangan hidup penuh liku,, penuh duka,, tetapi kehidupan ini akan indah bila ia dinikmati sepenuhnya'


ENJOY YOUR PROBLEM =)


***********************

.1616.
ayah's favourite number merangkap our family lucky number..




p/s:: sedang kefeningan menguplod garmin gps.. tiada hasil.. tidak berjaya :(



24 comments:

paraxixth said...

wah....banyak duet seh..keke..
saye suka henfon anda.nak beli la kejap lagi.hahaha

acapviv said...

the number me like ;)

Syiekatsuya said...

Jika kita menghadapi semua masaalah dgn hati redha..pasti hati dan air muka kita jua berseri-seri...walaupun tak tua berkedut. Cahaya kebahagiaan tetap ada didalam semua insan..cuma kita perlu mencarinya dan berusaha. Itulah pengalaman akak sendiri

mij0ohAns said...

apakh yg special nye dgn 1616 tesebut?

DilOt said...

mest ade special kan kat no tu....
salam singgah dr dilot..

haruan tasek said...

wah ada no kawen tu

babymiLosh said...

paraxixth::

huuu~~ silalah sila.. dptkan sementara stok maseh ada.. huuu~

babymiLosh said...

acapviv::

heee :)
sy jugaaaa

babymiLosh said...

Syiekatsuya::

thanx sis.. yup... tryin to try.. berusaha dan mencuba =)

babymiLosh said...

mij0ohAns::

1616 = se.ne.se.ne = senang-senang
1616 = feng shui = cari makan

*ntah* ni yg diberitahu org tua sy.. huuuu~

babymiLosh said...

dilot::

yer.. teramat spesel.. =)
slm kenalan ya~

babymiLosh said...

haruan tasek::

heeee~ no pun nak bahagia jugak. bg je la depa kawen.. hahaha ;p

♥chentaMAYA™ said...

wah!
cantiek sey!

babymiLosh said...

♥chentaMAYA™::

huuu~ apakah? sy kah? heeeee~~

cik nana~ said...

wah... cantik no.
kalau kita ade orang sayang kita, banyak mane masalah pun tak terasa.

aduka said...

cantik juga nombor..
sy suka digit 6 n 9.. no hp sy pn pkai 6 n 9..kbetulan nombor pntai timur start dgn 9..

=P

Mohd Shukri said...

number... make me sick cos i hate math wakakakakakakakkakaka (kat skolah la) now i know what many thing in number ( now i get it's Math is simple wakakkaka )

1616 menarik~

sha89 said...

uiks...cun no tu...*perati ade x org amik no tu buat tikam* hehe :)

bgus2 milla...positif btul entri ni.. "enjoy ur problem" aku suke ayt ni :)

ok...aku nk enjoy smua mslh2 aku..hipp2!! :p

babymiLosh said...

cik nana~::

dan kna sygdiri kita jugaaa banyak2!

babymiLosh said...

aduka::

no 6 ngan 9 tu bahaya.. OOoOOpppss ;p

babymiLosh said...

Mohd Shukri::

hahha.. math sgt tidak disukai jugaaaaa!

babymiLosh said...

sha89::

ahaaa.. ada 1 timetu,, makcik nak bsalin, naik kereta ayah... kebetulan time tu tgh sambutan merdeka.. nak ke spital tpaksa redah perarakan kereta berhias... esoknya,, trus naik no 1616 kat sports toto.. huuuuu~~

hajar hairi said...

series sume same
x bley blah~~
heheheh

babymiLosh said...

boley blah la.. huuuu~