Thursday, June 18, 2009

pelik~

..ini entri emo..

hari ini milla dah sgt tak tahan dengan seseorang yang PELIK dan berperangai JELIK... (kita shortformkan sebagai PJ yer)

warkah buat PJ ::

kepada PJ yang kurang kasih sayang,, tak perlulah kau nak perasan yang kau tu je lah yang hebat... sedar la sikit.. kami ber-7,, kau sorang.. sedar la ye kau tu tak de lah berkemampuan sangat. bukan nak hina kau ke ape, tapi, kalau kau tak pernah makan secret recipe,, tak pnah pakai body shop,, tak pernah naik alphard, buat lah cara tak pernah ok! jijik la bila kau buat2 macam kau lah segalanya,, kaulah yang hebat! haishhhhhhh!!! dan tolonglah.. kau ingat ktorang tak tahu yang kau ni kaki putar belit??? kau pegi mengampu bos ngan orang2 opis ni cakap macam2 kan.. konon2 kau lah sorang yang buat kerja kan? tapi sedarlah weiiii,, kelakarlah kau.. sebab orang2 opis ni pon cakap kat ktorg yang nampak sgt kePELIKan kau tau! hahahaha... lagi satu,, kesian kat kau kan,, semua benda nak meniru.. orang pkai ni, kau pun nak ni, orang pakai tu, kau pun beli tu... PJ sgt ok! dan yang paling aku JIJIK dgn kau,, tak perlulah kau nak cerita kat satu dunia tentang hubungan terlarang kau dgn boypren kau yang kau puja gila tu.. hey,,, orang dah kahwin pun tak crita hal atas katil tau!! sebelum ni,, aku rasa aku plastik gila lah kot boleh lagi nak melayan kau molek2.. tapi sekarang sori naik lori lah wei... tapi oleh sebab aku ni MATURED dan SEMPURNA AKAL.. aku buat biasa jaaaa... kesian kat kau kan si PJ.. isk3...


tarik nafas..... hembus.... tarik nafas... hembus.....

ok.. settle..

kepada hati,, tenang2 ye.. tak baik emo2 nanti bnyk penyakit yang datang...





p/s:: azmila budak baik.....



24 comments:

Precious said...

Wokeh .. tarik nafas..... hembus.... tarik nafas... hembus.....
Takotttt!
Hai, salam perkenalan!

babymiLosh said...

precious::

heeee~~ takottt?? apakah?? huuuu~~~
salam2 =)

aduka said...

bengkeng betol.. hee.. =P

mij0ohAns said...

susa betol nk tgk cik milla kte beremosi ye..
bgs2..
hehh~
tp kenapekah dgn PJ tersebut..
gila annoying..
anda baling kasut or cepuk je dahi dia tu cik milla weyhh..
haishh~

babymiLosh said...

aduka::

huuuu~~ bengkeng bengkang bengkok..

babymiLosh said...

mijOohans::

hahahaha.. takpe2,, next sem shaye mendaftar subjek 'pengurusan emosi'.. huuuu~~~ ntah,, shushah amat mahu marah2 ni,, ni kira dah tahap tak buleh tahan dah.. haishhhh~~ bkan stakat cepuk cik mizu oi.... kalu dapatla kan,, nak putar2 gerudi dlm tekak dia tau! huhuuuu~

cik nana~ said...

huhuhuhu... dah penipu, kaki bodek, peniru lak ye. haishhhhh... sabor je la ye mila

babymiLosh said...

cik nana::

haishhhhh.. nak buat mcmana lagi kan... sabar itu indah =)

haruan tasek said...

hati luka boleh jahit ke

tayn said...

aku sokong mizu..
bukan senang nk tgk mil marah..
hehe..
saba2..
org2 cmtu toksah dilyn..
ni cm sme kes mizu je..
haha!

Mohd Shukri said...

Seperti biasa Org cam gini memang ada banyk~ dlm situasi semasa bnyk aku dengar cite2 cam gini.. ohoi.. shabas kat kamu.. sbb Kita ber pikiq~

kuikuikui nice one!

En iLham said...

sabarlah.kekadang perkara yang menyedihkan itu mengindahkan kehidupan...

p/s: aku dah tukar address...syamil

paraxixth said...

one word..padan muke.lalala

cluelessbaby said...

sabo ye...
anggap je la pompuan tue x wujud...
tiada guna pon nk pkir psl org cmtue...

babymiLosh said...

haruan tasek::

boleh2.. tp jarum tu kna saiz kabel letrek la... huuuu

babymiLosh said...

tayn::

haishhhh.. atin tipu... kan hari tu ade executive yg letak jawatan sbb ketua executive yg bnama milla ni mcm singa.. muahahaha ;p

babymiLosh said...

mohd shukri::

muahahaha... macheh2.. alhamdulillah maseh diberi kewarasan...

babymiLosh said...

en ilham::

yup... pengajaran dlm kehidupan itu indah dan bermakna kan... tQ =)

babymiLosh said...

paraxixth::

itu two word ok.. ;p

babymiLosh said...

cluelessbaby::

huuuu~~ *angguk kapla laju2*.. tp cik ika gila bengang tahap maximum yg tak dpt dbendung! huuuu~~

Ika Muztaba said...

yes...memang bengang tahap gaban ni..kerana kepercayaan yg d beri telah d ambil kesempatan kepada haiwan hina itu...........&%^$#@*!!
..istighfar wahai diri ku...x lama lg kiamat...

babymiLosh said...

ika muztaba::

tidak mengapa... kita bersama2... biaq pi ^%#^^%$$%&^^$ tu k..

dude said...

bagi alamat plzzz..

babymiLosh said...

dude::

heeee~ rujuk yellow pages ok!