Friday, June 5, 2009

keghairahan~

[ JUMAAT ] time dah kerja

bagi wanita yg tinggal di negeri2 yg bkerja pada hari jumaat,, pasti anda sgt suka menanti lunch hour.. masa yg panjang utk dimanfaatkan... shopping sakan di shupin mall tanpa kehadiran insan yang bergelar lelaki.. YeaHHH!!!! kengkadang ade laki ni leceh kan...kite nak shopping best2,, dia sibok nak cepat2,, tarik muke 14.. haisHhhhh~~~ inchik2 harus faham ye,,, shupin itu satu terapi minda yang akan merangsang sel2 otak kami kaum wanita... hahahahhahahaaaa~~ apakah....?

go makchek2!! go!!


::SHOPPING---
keperluan atau kehendak?????::

***********************

[ JUMAAT ]
time zaman scool


ahaaaa... zaman scola dulu,, hari jumaat adelah hari naik tocang.. muahahahaha... kami2 dgn penuh slumberawknye menerobos rakus, menceroboh masuk ke hostel dak laki a.k.a aspura.. ngeh3... mcm2 la kantoi kannnnn... huuuu.. siap sudah aim awal2,, si arjuna pujangga duduk dorm mana.. lancar sket pergerakan.. pastu ada yg siap kemas2 kan locker lagi bagai2.. xke sengal... tp... xmenahan laaa asrama laki.. BAU..pehhhhhhhhhhhh~~~~~~ bau kasut+ minyak rambut tenco (btol ke ejaan ni??).. menetes2 air hidung.. hahahaha~~ pastu ada yg kantoi siap berlari2 g nyorok sbb xg solat jumaat.. ktorg ni lak bagai nak rak mengejar.. tunjuk hebat la kononnyer.. tp last2,, x ngadu pon ngan warden.. gv and take la konon..

boyz:: ktorg janji x ngadu korang masok aspura

gurlz:: ok2,, janji jugak.. xngadu korang x g solat jumaat

(watak sebenar dirahsiakan) hehehe ;p

haishhhhh.. wendu amat zaman scola2... da tuaaaa da rupenye! ehhh.. bukan tua tapi DEWASA.. ahaaaa :)


OOooopppssssssie

-no comment-


xD





p/s:: ketagih nak minom float a&w!

10 comments:

hajar hairi said...

wawawa~~
btol3..
aku pon same gak
biler nak shoping
suke pi ngan kawan2 pompuan je
sbb bile gi ngan laki
susah
kene layan die je
x bley lambat lah..x cantik lah..membazir lah..
haish..
tapi..
biler beli barang die
oooo~~
3 jam kat kdai yg same pon bley
tensen~~
hehhhe..

zaman skul memang seronok
sweet sgt tyme 2
sbb aku syg skul aku
hahahahah..

zyRa j said...

wahhh!
msuk aspura??
xkene g dgr tazkirah ke? ;p

babymiLosh said...

hajar::
heeeee~~ setuju.. (angguk kpala laju2)..
bab yg tak cantik tuuu,, x tahannnn... da pnat2 belek,, menetes air telinga bile dia komen xcantik kan... haishhh~

babymiLosh said...

zyra::
hehehe... nama pun budak 'baik' kan.. ;p

tayn said...

saya stuju! shopping adalah terapi!
=)

paraxixth said...

jj ipoh ke?

babymiLosh said...

tayn::
hoyyeh!

babymiLosh said...

paraxixth::
owhh.. tidak.. jj ipoh jauh lg besa dr alamanda... ni alamanda lor..

paraxixth said...

babymiLosh: owh ye ke. hah betul la alamanda.kat area mcD tu

babymiLosh said...

paraxixth::
*applause* bijak2...