Saturday, January 30, 2010

ketidaketahuan.lah~

3.35 am.

dum. kedum. kedumdum. bunyik membingit mensesakkan koklea. suasana kelam. disebabkan tidak mampu lagi mentaip dengan hanya mempandang skrin, jadinya mata hampir 3 inci sahaja dari papan kekunci ini. melihat bersumberkan cahaya dari muka skrin.

sekumpulan manusia sedang mencarut, bergelak, memaki, berketawa dengan galaknya. masing2 memfokus pada objek bergerak2 tangkas pada skrin. hujug jari pula mencumbui butang2 papan kekunci dengan rakus. muka jelas terpamer ketakzuban. masing2 seperti di alam sendiri. heh. jiwa kacau!

entah. ketidaketahuan melihat mereka menterujai CS. ada yang berSDO. ada juga yang sedang melayan tube2 kamu & merah. mungkin.

heh. lama rasanya tidak duduk di cc. dan malam ini, milla menginap di cc inchik abang ipar ohh.. haaa.. sila, kamu-kamu-dan-kamu, mainlah dengan kepuasan maksimum. FOC saja.. membuntangkan mata, mempekakkan telinga. bukankah ianya aktiviti yang bermanfaat?



ps- selamat berhujung minggu anda2.. hujung minggu milla berpengisian tentang kahwin2.. haha.. goin for kursus kahwin sabtu&ahad ini. sungguh menggeletis bukan??? oh, sy masih single.. huuu *motif sgt*

44 comments:

Moon Death Spell said...

yunk... buat aper online kt cc.. meh cni meh

Cikgu Yang Azmah said...

Salam!! Tahniahlah cepat-cepat makan nasi minyak..boleh gak Mcik tumpang sepinggan...

Pocket said...

jaga cc?
as if Jaga Cyber Cafe?
waaahhh!! buleh buat duit lagi buat jenayah tuu :D heeheheh

jangan nakal dik:)

tiub anda atau tiub merah?
apa agaknya?

fiD said...

apakah tube2 kamu dan merah???

ups, jgn nakal ea milla.=)

joegrimjow said...

dah ada sijil dah
advandce tak?

Dak Wan said...

Uiks? Tak nampak keyboard ke? Bukan CC semua terang benderang ke?

milimilo said...

ha..nak gi kursus kawen dgn partner la..baru syiok..ekeke..lg 3taon bru nak g =P

oranglidi said...

cs tu counter strike? wah

iyllienaz said...

haha..g kursus kahwin..mane tau jumpe yg sesuai kat sana ke kan..

lucifer said...

keh keh. aku suka pada fragmen 'sungguh menggeletis bukan?? '

btw, selamat ber-krusus.

aduka said...

youtube n redtube..
hahahaha..
siot je..
=P

fitriah said...

tiub merah?

tak paham. lala ;p

hisham said...

slmt berhujung mggu gak utk u....tk cre

Kapten Luffy said...

pasal x join layan tube merah tu

seroja jingga said...

hai mil,

akak lame dah tak datang cini..rindu kamu

hisham said...

salam...ni entri ade tajuk je ker...ke mmg tulisan kaler hitam...huhu




~kalo u rajin,u off la word verification ni...

kawie2020 said...

heheehhehe... best x kursus awen tuh? hehehehehe

saypOOL rafhtello said...

preparation awal bagus!!!

moment said...

apsal mcm ramaije yg amik kursus kawen akhir2 ni..

ni yg buat nk amik gak ni.. huhu

DeVoTeD LiLy said...

ta terpegi2 pon lg kursus kawen.
konon..
lg sweet pegi ngn bakal suami..
ehehehe..

hans said...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe

ini q i L L said...

dah lame tak p cc. huhu..

.millalara. said...

Moon Death Spell::

aloh2.. tiket g moon da habeh la yang ;p

.millalara. said...

Cikgu Yang Azmah::

heeee.. lama lagi lah kot.. calon pon tadak lagi ni.. huuu~

.millalara. said...

Pocket::

heeeee.. nakal sekali sekala boleh kan? oooppsss ;p

.millalara. said...

fiD::

hehehe.. apakah? ;p

.millalara. said...

joegrimjow::

kamu joe,, bnda2 mcmni mmg advance kan ;p

.millalara. said...

Dak Wan::

hooo.. cc ni mentol dia tbakar kot. golap aja ohh~

.millalara. said...

milimilo::

heee.. nanti da ada partner,, akang lg skali kot.. lalalalala~ ;p

.millalara. said...

oranglidi::

iyo.. kenapakah semua org menggilai itu? haihh.. tak faham den..

.millalara. said...

iyllienaz::

haha.. yayang.. kompem kompiden tu tmpat yg salah ohh ;p

.millalara. said...

lucifer::

haha.. menggeletis tak rasa? ;p

.millalara. said...

aduka::

erk.. apa tu? tatau pon..

hahaha ;p

.millalara. said...

fitriah::

tu la pasal,, kita kan stok inesen.. hehe ;p

.millalara. said...

hisham ::

thanx inchik.. selamat sudah ;)

.millalara. said...

Kapten Luffy::

hohoho.. daku suci ;p

.millalara. said...

seroja jingga::

akakkkkkkk! rindu jugaa ;)

.millalara. said...

hisham::

erk.. kat atas tu u dah komen.. erk2.. ok.. i'l dabel check ohh..

.millalara. said...

kawie2020::

biasa saja ohh.. tapi indeks kegatalan meningkat lah sikit.. hehe ;p

.millalara. said...

kamu dah g?

.millalara. said...

moment::

heeeeeeeeee.. sila ambik!

.millalara. said...

DeVoTeD LiLy::

heeee.. bagus2... sila pergi dgn si bakal.. pastilebih sweet ;)

.millalara. said...

hans::

okies.. akan diterjah ;)

.millalara. said...

hans::

hee.. ni zaman muda2 ni msti slalu g cc kan? huuu~