Wednesday, January 6, 2010

burger.Mbira~

gambar2 dibawah ini hasil curian dari saudara yg mentag milla diFB ohh..
sumpah teruja dan eksaited bila terpandangkan gambar2 ini..
menetes2 saliva..
memang terbaikk amat la! *tunjuk jari ibu keatas*
inchik burgerMbira yg di Kuantan itu,, sila bergembira ke Bangi plizzzzz3 ;)

klik pd gmbr utk ketidak-beliak-kan mata

Kamus Burger ::


BurgerMbira - bergembira/ bersuka/ berhappy
BurgerLak - bergelak/ berkekeh/ berketawa
BurgerTahh - bergetah/ ber-tak-lari-bodycut/ ber-baru-lepas-menoreh/ber-mantap
BurgerGorr - bergegar/ bergoyang/ ber-gelek-gerudi
BurgerTarr - bergetar/ ber-ketakutan/ ber-vibrate-an
BurgerEgg - bergerek/ ber-bagus-sehh/ ber-basikal

taraaaa~~~

i guess ini BurgerTarr ohh.. MYR 4.50 sahaja.. wahh!
*tunjuk ibu jari keatas lagik* ;)


06Januari2010 ::

Happy Birthday buat cik kakak Jard ohh.. yg ke? tetttttttt~~~
perkenalan kita di bumi cameronian begitu bermakna..
kamu tersenyum,, ku tersenyum,, kemesraan menguntum. chewah! haha ;p

p/s: cik kakak jard,, signal yg kamu tunjukkan (lentok dibahu milla spnjg ketiduran time perjalanan Cameron-KL) tiada dapat milla analisis,,terima dan hayati dgn sempurna.. anggaplah kita tiada jodoh. mungkin lain kali kita boleh berlentokkan kepala ke bahu lagi. ya, mungkin bila kita berdua telah bersedia.. hahahahaha ;p

ku tahu,, kamu berdua malu tapi mahu ;)




p/s:: lelaki botak adalah sexy dan sedap! awwwww!


41 comments:

Noorlaila Mohamed Nor said...

wow burger tu dasyat!
burgergorr iman!

moment said...

aih! tebalnye.. klu aku, kompom mkn selapis demi selapis.. xmuat mulut eh.. huhu

*jard mmg suka tdo dlm kreta.. haih!~

BuLaN iTu aKu said...

agak2 muat tak mulut

Jard The Great said...

ahahaha.. thanks mila..

ini q i L L said...

kak milla...
seriously suroh company tu dtg sini!! hehe...

arque said...

lelaki botak SEDAP??erk! ;D

saypOOL rafhtello said...

xlarat aku nak makan..pecah perut kang makan sambil gelak terbahak-bahak..

Sharif John said...

WoW!!!!! kt mana ni?!!!! nk order 4 biji la.... bukan ke kamu tga berdiet ke? hehe

Masy said...

sedap?????????????????? sedap ke botak? ape yg sedap????

Eazy Izzuddin said...

fuh!
burger die
mmg puas hati mkn neh...
xD

fiD said...

perh! GILO ARH! NAk ckit lew? heheheh..

mcD tentu bankrupt nie!

kawie2020 said...

berger tu nampak best tuh...

botak? naseb baek kepala kawie botak.. nampak sedap kan .. hahahahhaha

saaba said...

oh...ya aku mahu...ahaks...

Fathi Adha said...

setiap kali tengok terasa lapar..

joegrimjow said...

camne nak makan burger sebesar gajah tu?

cokelat lover said...

fuiyoo..ini king sgala burger..

Enche' Epu said...

time kaseh kerana mempomot..hahaha..makan burgerLakk pon da kenyang

iyllienaz said...

happy bufday jard..

erk burgermbira tu kat ne??

Hamizah Syamimi Supian said...

kat mane kedai ni mil?

.millalara. said...

Noorlaila Mohamed Nor::

hoiyehhhh! marilah bergegorr~

.millalara. said...

moment::

tau takpe.. penat nak mengkunyah!

.millalara. said...

BuLaN iTu aKu::

haruslah tak muat yayang~

.millalara. said...

Jard The Great::

sama2 kasih cik kakak~

.millalara. said...

ini q i L L::

yayang.. kamu di bangi juga ohh? wondering....

.millalara. said...

arque::

YA! itulah yg mampu ditafsirkan otak bilamana nampak lelaki botak okeh! ;p

.millalara. said...

saypOOL rafhtello::

boleh uat kontes makan2.. huuu~

.millalara. said...

Sharif John::

kat kuantan.. huuu! sila makan bnyk2.. kamu kurus! haha ;p

diet?? ooOOppsss.. bukannya lupa tapi tak ingat! hehe ;p

.millalara. said...

Masy::

aummmmm~ sedap versi penilaian mila oh kak! sedap yummy2 lagi! haha~

.millalara. said...

Eazy Izzuddin::

mmg terbaek ohhh!

.millalara. said...

fiD::

huuuu~ yeah! boikot! hehe ;p

.millalara. said...

kawie2020::

erk.. kawie botak? auuuuuu.. sila lari dr milla..haha ;p

.millalara. said...

saaba::

ya... ku tahu.. ahaks ;p

.millalara. said...

Fathi Adha::

buat jd wallpaper! hehe ;p

.millalara. said...

joegrimjow::

mulut pon harus juga dibuka sebesar gajah ohh ;)

.millalara. said...

cokelat lover::

kalah berger king kan.. huuu~

.millalara. said...

Enche' Epu::

sila membelanja!

.millalara. said...

iyllienaz::

Hamizah Syamimi Supian::


kat kuantan yayangs~

Dak Wan said...

Adakah milla memberikan burger sebagai hadiah besday Jard?

.millalara. said...

haha.. termampukah jard utk menelan kesemuanya? ;p

░♥si lampu neon♥░ said...

mane nak cari burger tu wehh nakkk

burgerMbira said...

salam...
tuan punya blog serta pengikut2 yg ada,pabila burgerOkk hati nak usar review mengenai burgerMbira di google sebab lama x usar coz ramai para pelanggan kami selalu memberi sokongan moral,serta review yg ada dan juga pujian serta mewarwarkan kewujudan kami.Alhamdulillah serta beribu terma kasih pada tuan punya blog amat kami hargai.InsyaAllah kami lakukn yg terbaek utk semua pelanggan.

*kpd tuan blog sila dtg lagi utk dapatkan cenderahati dr kami.