Friday, December 11, 2009

buat.enche'.husin.lempoyang~

masih ingat dialog dlm filem 3 Abdul..?
antara Saudagar Unta Husin Lempoyang dan Saudagar Kaya Jamal Pak Tongko:: 'WOW! berniaga org lagi bagus dari berniaga unta!' ingat x? hehehe~ dah banyak kali tgk pon masih gelak2 tak hengat tgk cerita P.Ramlee ni ohh :)


tapi ini time,, milla bukan nak cherita pasal husin WOW mata terbelalak itu.. ni tribute to my beshties, Enche' Husin Lempoyang, dari Balok Baru, 26100 Kuantan :) haha..

Dear Enche' Husin,

since PLKN tahun 2006 oh kita jd beshties.. makaseh amat kepada kamu karena telah meminjamkan telinga kamu kepada makche' yang seringkali mengalami keracunan perasaan ini.. haha.. makaseh juga karena telah mensokong segala apa yang makche' ini lakukan.. dan makaseh karena kamu selalu ada untuk mengkongsi suka-duka-gelak-nangis-meraung-melalak makche' ini..

makche' tak punya harta ohh untuk membalas jasa2 kamu.. tapi makche' buatkan ini untuk kamu.. seperti yang kamu request.. yg gegerl itu makche' dan yang boboy itu kamu. mungkin makche' kna tambah satu lagi buat kekasih hati kamu, si Gadis Kampung Gajah itu.. huuuu~~ yg boboy makche' tak pamerkan lagi sbb makche' nak kamu jd org pertama melihatnya ohh.. haaaaa.. kamu terharu tidak??? makche' pon pandai buat seperais tahu!! ;p

Sekian, wassalam..


taRaaaaa...!!


heeee.. muka & baju dia tak sempurna lagi.. dan satu lagi,, mereka2 diatas itu menggunakan kain dari baju2 milla yg terpakai ohh .. lalalalala~ bukan niat mahu mandremkan Enche' Husin, tapi niat berjimat ohh :) haaa.. mulia je rasa ;p

dan lagi,, ini gambar tanpa motif ::


ada sesiapa nak request bebear? heee.. type ON CINTA dan hantarkan ke 32323.. lalaalala~


p/s: sbntr lagi ke Hotspring Sungkai :)


55 comments:

Enche' Epu said...

Assalamualaikum w.b.t
Kehadapan Mil, diharap anda sehat bersama keluarga yg terchenta,


*terharu ohh..T____T
*diam tak diam, da nak masok 4 taun ohh..
*thanks coz jdi besties org gak
*suma crita kita hanya kita yg tawu..wahaha
*nak mengok yg boy ohh..tak elok sesaspen...haha
*mak aih..tarok gak scketch tu(tak kemas ohh) D:



p/s: looking foward 26/12 neh..ohoho
p/s lg: dua ***** yg berbeza dari satu ***** yg ****(hahahaha)

moment said...

tetiba nama dlm entry kita seakan sama..

=p~

░♥si lampu neon♥░ said...

kreatif nye ko mili ;) hehe aku nak rekues 20 bijik laaa

Sharinginfoz said...

apa yang penting seronok kan....

sI tEDI said...

selalu baca blog husin lempoyang..

eh bukan husin kawan kamu..
husin lain..
hje he he


comel patung made sendiri tu

cik EPAL said...

type on cinta bukan bear yang kua..lain yang kua karangg :D

iyllienaz said...

heeh..lepas ni wat surprise utk i lak..

chibi liyana said...

hehe..kreatif la kamu..ngee~

saypOOL rafhtello said...

macam bapuk je bear tu..hahaha..
nak order satu.. =)

.millalara. said...

Enche' Epu a.k.a Husin Lempoyang::

weeee.. terharuk2! haha~ dua ***** yg berbeza dari satu ***** yg **** :)

.millalara. said...

moment::

heeeee.. sama.. tp usin ni tak maho kawen lg.. lalalala~

.millalara. said...

░♥si lampu neon♥░ ::

weeeeeee.. taun 2012 la kot baru siap.. lalalalala~

.millalara. said...

Sharinginfoz::

hee.. yup ;)

.millalara. said...

sI tEDI::

a'ah.. blog the antics of HL tu kan? huuuu~

.millalara. said...

cik EPAL::

apa yg lain tu? jeng3.. i love seperais!!!! haha ;p

.millalara. said...

iyllienaz ::

heeeeeeeeee.. nnti la i wat seperais dtg dlm mimpi indah u ohh.. haha.. nantikannn~~

.millalara. said...

chibi liyana ::

chomel la kamu.. ngeee~

.millalara. said...

saypOOL rafhtello::

haha.. tau takpe! first time tgk balik mmg da nampak kebapokannyer ohh.. haha~~ oopsss... tunggu ogos taun dpn buleh? lalalalaal~

Noorlaila Mohamed Nor said...

waaa rajinnya!

hanaahmad said...

mau bear comel itu bley? hehe

dilot said...

wahh.rajinnya milla..kalau dilot jadi apa agaknya..hehe..

♥miszluna™ said...

comel nye..

:)

seroja jingga said...

mcm bulu mata palsu akak punye!
akak ni pon kekadang pakai gak bulu mata tuh! best je..feeling2 cantek

BuLaN iTu aKu said...

kamu dilamun cinta

hans said...

husim lempoyang
wow!

Abg Din said...

hahahhaha...lucu...

abgdin terasa nak meniaga unta la....meniaga orang tak baik...

:)

NICK IRFAN said...

hahaha klakar la tiga abdul babak ni mmg best! adoiyai...

hisham said...

salam...asal x siap pn ??/..bulu mate je ade...haha

chokio_nia said...

coel nye..nak jugak bole==hehe

Dak Wan said...

Uish? Kretif btol.... buleh niaga nie. JV mau? hehehe.

Fatt Chin Choy said...

menakutkan plak aku tgk patung ko tu
hehe

.millalara. said...

Noorlaila Mohamed Nor::

heeeee... bukan selalu :)

.millalara. said...

hanaahmad::

nnti i isi surat wasiat ye ;)

.millalara. said...

dilot::

heeeee.. jadi lg chumel kot :)

.millalara. said...

♥miszluna™::

weeeeeeeeee :)

.millalara. said...

seroja jingga::

hehehhe.. sama kak.. milla pon.. gediks2 kunun chantek ohh.. lalalala~

.millalara. said...

BuLaN iTu aKu::

hahahahaha.. tidaklah yayang ohh :)

.millalara. said...

hans::

wow!!!! @-@

.millalara. said...

Abg Din::

haha.. okeh abg din,, milla jd share partner! yeay!

.millalara. said...

NICK IRFAN::

yup! mmg bestttt ohh :)

.millalara. said...

hisham::

heeee.. xjumpa material yg sesuai lg.. nnti da cmplete milla update yer :)

.millalara. said...

chokio_nia::

huuuuu~ akan difikirkan :)

.millalara. said...
This comment has been removed by the author.
.millalara. said...

Dak Wan::

heeeeeee... support modal.. 10 riban.. lalalalala~

.millalara. said...

Fatt Chin Choy::

versi ahfatt yg dah potong pon bulehh.. lalalalala~

e p i x ____ said...

mana mata nye sdangkan blu matanya ada..
huhu :) sgt kretip daya pemikiran anda.
tahniah tahnia

joegrimjow said...

nak lawan anak patung ke?
hehe

Dak Wan said...

Erk? Katanya guna baju u jewr... Hahaha.

Jard The Great said...

aku nk gak.. ko buatkan aku patung..

itupon kalo bnyk lagi baju terpakai.. ahaha

SuFy said...

wah!!kreatif...bagus ni, bley blajar buat pasni..hehee..:)

.millalara. said...

e p i x ____::

mata dia sepet mungkin.. hahaahaha ;p

.millalara. said...

joegrimjow::

heeee.. gegerl tak main lawan2 lah boboy.. hahaha ;p

.millalara. said...

Dak Wan::

heeee.. upah setiap inci pergerakan i menjahit tu mahal wooo~ lalalalala... ;p

.millalara. said...

Jard The Great::

heeeeee.. baju terpakai dah hntr recycle ohh.. *alasan.. heee~

.millalara. said...

SuFy::

heeeee... i pon bdk baru belajar ohh ;)