Monday, December 14, 2009

biar.betik?

current mode : bahaya!
current location : bukit mahkota, bangi

sepertinya milla perlu mengambil betik,, julap,, chi ket tek aun ohh!
seminggu sudah pengeluaran tidak berlaku. walhal pengambilan tetap berlangsung dgn jayanya... no wonder objek berlapis disebalik baju ni yg di awal cuti dah hilang 1,, dah bertambah semula ohhh ;(

mgkinkah ada petua lain selain yg disebut diatas? HELP! ketidakselesaan melanda...

p/s:: baru tahu ada betik jantan & betik betina..
betik jantan tak berbuah tapi berbunga lebat.. betik betina berbuah tapi berbunga sikit saja :)

p/s/s:: kenapa ada term 'biar betik?' yang sama juga maksudnya dgn 'biar betul?'.. mana dtg asal-usul susur-galurnya ohh??

*********

tahniah bunda ohh.. cekap sungguh ;)
*nasiblah blog ni tak macam FB yg boleh di'like2'.. kalau tak,, penuh dgn 'like2' dari bunda ohhh.. ;)

bunda : lepas ni nak buat blog nama MalDuka sbb angah MillaLara *gelak





i lap u Pn Jamaliah! muahh2 kasi lekat..

27 comments:

SuFy said...

heee...da lama dgr betik jantan betik betina...makan pisang lerr plak..hee

iyllienaz said...

haha..sape kata bonda xreti comment??tgok2 dah expert..

hisham said...

salam..asal org x jual betik goreng ek..??.pekate u try...hahaha

joegrimjow said...

betik gay ada?
lalala~

Sharinginfoz said...

yalah betik pun nak berjantina juga....

Mr.Clive said...

sal current mode itu bahaya???kenapa oh kenapa?:P

fiD said...

chekataun tue bukan tuk cirit kew??? betik tuk najis keras, heee

Masy said...

cucuk dgn sabun ketul la kat tempat pengeluaran tu, jgn lupa sapu minyak sket. ni cam meliwat diri sendiri ni. hahahahah

tp mkn laa buah byk2. betik, pisang. takpun telan minyak zaitun (betul ni tak tipu) dalam dua sudu tiap2 ari. silekan.

jgn biarkan usus anda diselubungi...
































.. tahi..

saypOOL rafhtello said...

klu xde jantan ngan betina mcm mne dorg nk berbuah..hahahaha...
suruh bonda baca blog aku..haha

hans said...

hahahah
macam2 la ko
tapi sedap juga nama tu

.millalara. said...

SuFy::

pisang pn boleh ea? huuuu~ carik banana float lah lps ni..

.millalara. said...

iyllienaz::

heeee... sekali ajar je ohh ;)

.millalara. said...

hisham::

hahahahaaa... okiessss.. nnti glemer,, jd pengasas.. hehe ;p

.millalara. said...

Sharinginfoz::

hehehe.. betul3 ;)

.millalara. said...

Mr.Clive::

uwaaaaaaaaa... empangan dlm perot ni dah penuh oHhhh tp tak memecah.. ;(

.millalara. said...

fiD::

aiyok33333... -_-

.millalara. said...

joegrimjow::

khunsa mgkin ada ohh ;p

Eazy Izzuddin said...

wah!
bonda pun da pandai berkomen2
hehe
xD

.millalara. said...

Masy::

akakkk!!! tak mahu diselebungi menyelubungi terselubung!!!!!! liwat????? omaigod??? biar betik kak???? tak tergamak! huuuuu ;p

.millalara. said...

saypOOL rafhtello::


heeeee.. betul juga ohhh!!! genies2.. huu.. takmohla,, kang bunda pinang kamu plak kang! lalalaal~

.millalara. said...

hans::

huuuu ^_^

.millalara. said...

Eazy Izzuddin::

yeahhh :) zaman teknologi kan.. huhu~

BuLaN iTu aKu said...

dasyat la bonda... tabik spring... heheheh

bonda said...

liwat?? teran aje...samopai klua biji mata...

Jard The Great said...

aku selalu guna biar betik bila jumpa wafa....... sbb die penamam betik yg berjaya... eehehe

♥miszluna™ said...

huu..

hebat la ur mum

cool gila
huu..

tu la biar betik ni mcm tkejut sgt kot

Noorlaila Mohamed Nor said...

kakak aku tak reti komen lagi
dok conteng kat shoutbox ja
berleter mcm2 haha