Sunday, December 27, 2009

bakat.terendam~


amaran:
ini chobaan yang selekeh. sila jangan kutuk! heeeee~~

video

sila gelak ye.. chord terjunam ke selat melaka! sebenarnya,, mila taktahu pon chord2 gitar ni. maen buat sesedap rasa based on ingatan terhadap main keyboard lagu happy birthday ni time kat sekolah rendah dulu2.. ;)

okeh.. keselekehan bermain gitar beriramakan lagu Happy Birthday itu ditujukan khas buat si adik,, Izwan Azman.. 27.12.2009:: Happy Birthday yang ke-16 tahun ohh ;)

Izwan Azman a.k.a matChapang dearie,,
  • terima kasih kerana selalu mempekakkan telinga angah dengan bunyian gitar dan suara kamu yang sumbangsih itu..
  • angah mintak maaf sbb selalu kamu dibuli.. antara yang terdasyat pabila angah&along mencabot bulu kaki kamu dengan menampal veet punya sticker penanggal bulu itu.. percayalah,, itu sekadar gurauan berkasih ya walaupun kamu sampai meneteskan air mata.. hahaha ;p
  • silalah jangan berangan angah akan serahkan kereta satria itu kepada kamu.. faham? hahahahahaha (gelak jahat)
  • dan last sekali, gila jeles kamu dapat Yamaha LC! bundaaaaaaaaa... angah nak Caldina!!!!!

budak ini tinggi dia 180cm++ ohh..
saiz kasut 11..
budak ini sangat sengal jugaaa~



tiada special entry pasal RTW. hujan memanjang. member2 cancel pergi. last2 berdua saja ohh.. gambar pun tiada sebab hujan dan takde kamera changgeh.. tapi the best part is,, dapat melihat kepelbagaian perilaku dan perlakuan umat2 manusia disana. menarik. pelik. juga jelik. ;p


semoga Ahad kamu2 indah dan molek belaka ;)


37 comments:

Dak Wan said...

kamera ok gak ni... clear jewr

Sharinginfoz said...

have a nice sunday..... jom le sini..

ayisy said...

salam.. pandai main gitar eh.. huhu. sy tak pernah main lngsung. :P
teringin nak belajar lah.

Jard The Great said...

hehehe......... besh nya ade gitar kat umah.. dari pandai bole jadi pandai.. ehehe

bEEdLE d' bARd said...

dh lama terasa nak main gitar, tp xde org boelh ajarkan.. huhu =(

ini q i L L said...

smart ah milla main gitar. ngeehe...

fitriah said...

ah jeles!

krol said...

damn!!!
ang men lgu cine mati ew..??
haha..

bunda said...

tngan keras mcm kayu....tpi ada juga irama lagu bday tu....

kawie2020 said...

hehehehehe.. terernyer main gitar.. hepi besday pon ok gak.. hepi beshday kt adik tuu.. hehehehehehe

anN said...

hye! plz vote me kat
http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

ANNURAIN

anN said...

hye! plz vote me kat
http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN

Myra Fedoraa ;) said...

fuyooo. angah teror seyhhh ;))
lpas ni bole wt kan tuk myra ta ?
hahah ;)
btw, ep bufdae boy for Izwan :)

.millalara. said...

Dak Wan::

huuuu~ tetap tak santek..

.millalara. said...

Sharinginfoz::

huuu~ thanx ya ;)
sini tu mana? alamat? peta? hehe :)

.millalara. said...

ayisy::

haha.. takdek maknenye pandai.. tu namanya taram sajaaa ;)

iyllienaz said...

hari ahad yg indah..hehe=)

.millalara. said...

Jard The Great::

xnakla blaja kat umah.. nak g clas.. cegu2 ajor gitar msti hemcen2 kan.. hehehe ;p *gatal*

.millalara. said...

bEEdLE d' bARd::

heeeee.. suruh cik abang ajar ;)

.millalara. said...

ini q i L L::

haha.. ini betol2 ka chobaan!!! gila hensem terasa diri ni main gitar.. haha ;p

.millalara. said...

fitriah::

ahh! tak perlu! hehe ;p

.millalara. said...

krol si adek::

damnnnnnn!!!!!
lagu ni lagi mahsyuk dari lagu cina mati aww! ;p

.millalara. said...

bunda::

wahhhh.. bunda! pasni leh daftar jadi pengkritik AF! hehe.. okeh,, lepas ni angah sapu losyen banyak2.. tak lah keras lagi.. hehe ;p

.millalara. said...

kawie2020::

heeee.. adakah ini satu perlian? hahahahaha ;p

asal ada bunyik sikit2 bulehlahhhhh ohh ;)

.millalara. said...

anN::

nnti mila terjah ya ;)

.millalara. said...

Myra Fedoraa ;)::

hehehehe.. terrer versi longkang.. ;p

huu~ bila besday? nnanti buleh men drum pulak mungkin.. hehe ;p

.millalara. said...

iyllienaz::

wahhh3.. mengapakah itu? huu~

hisham said...

salam..u main gitar pakai satu jari je...hebat..!! hehe

oranglidi said...

trimas banyak2 sudi singgah blog wa nun.. hehehehe

saypOOL rafhtello said...

xboleh celen video kami..haha..
rtw9 malam best!!!pagi mcam pan...
hahaha...

hans said...

gitar ker tu?
itu bukan gitar
itu piano
hahaha

A FUN DEE said...

nak gelak...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............ngeee

.millalara. said...

hisham::

haha.. ye.. i pon tatau ni skill apa i guna.. ;p

.millalara. said...

oranglidi::

trimas diterima ohh ;)

.millalara. said...

saypOOL rafhtello::

haha.. apa kata kita BERGABUNG! yeay! pasti lagi mantop dan meletop!

.millalara. said...

hans::

ntah.. tetiba jd musykl jugekk.. haha ;p

.millalara. said...

A FUN DEE::

hahahaha.. ya! sila gelak... terima kaseh ;)