Wednesday, February 10, 2010

pabila si kayu mula melentok~

heh. hari ini hari yang pelik untuk seorang azmila, student Animal Biology..

pagi tadi kena bersketsa untuk kuliah Pengurusan Emosi (simulasi emosi sedih ok!)
dan petang menjalani latihan tarian ohhh,, untuk big event kuliah Rekreasi dalam Komuniti (mak nari hindustang nokkkk!)
kedua-dua ni subjek pilihan, bukan subjek major :)

tapi, serious, even hanya 3 jam berlatih menari tadi,, feel dia BEST sangat! aummmmm.. sampai sekarang terngiang2 kat telinga rentak lagu 'Koi Ladki Hai... Koi Ladki Hai.. boom2 chaak.. boom2 chaak'... ohh anda2, milla bukanlah penchenta hindustan.. tengok cerita hindustan jauh sekali. heh~ tapi tadi keterujaan perasaannya sungguh menarik tertarik amat2! gerak tari hindustan automatikly menjadikan kamu seorang yang sungguh SEKSI sekali ok!

koi ladki hai..boom2 chak..boom2 chak.. lentik nokk!



dan untuk mencari feelnya, haruslah memakai ini...

mahal & tak kemas! heh!


dan tengahari tadi, buat pertama kalinya bertemu blogger, cik Illyinaz. kami havin lunch kat Brothers, Bangi. cik Illi, kamu sungguh kurus! cik milla jeles sungguh! heeee ;) *sorry Rafthello, x ajak sekali, sy dari kajang tadi ohh, nnti weekend ni kamu2 jumpa kat IB kan?*

cik milla, cik illi & cik kak ida :)



dan kesimpulan, pabila menari, diri terasa ayu, terasa lembut, terasa mengkurus dan terasa seksi sekali. hahaha. i loike!



p/s: instructor tarian tadi adalah seorang abang. tapi ke-sungguh-lembutan beliau membuatkan kami2 kaum akak ini sungguh kagum! how?

19 comments:

iyllienaz said...

ehem2..kurus ke??thanx ye adek kerana membelanja..saypool..sorry la ek..haha

aduka said...

mnari industan skaliiii millaaaaa..! ewaaahhh eeewaaahhh.. ehh.. ehh.. ewaaahhh.. hahahaha..

Atiqah said...

i like hindustan..nape x ajk???

laila said...

wahhh bestnya menari
aku kan didiklah berapa tahun pun
xkan boleh nak lentik lentok
haihh

DeVoTeD LiLy said...

amboi meliuk2 menari~~

oranglidi said...

cis, nak menari plak rasa..

sI tEDI said...

aku x pandai menari dan x de bakat dan tak de daya.. ha ha ha

Ah Fatt said...

menari baik utk pembakaran lelemak. hehe

rajin si illyenaz tu. aku korang tak ajak plak ;p

fiD said...

dah p jumpe dctr? hohooh

NICK IRFAN said...

wah! menari tu!! ape2 pun sy ske shuffle lagi.. hehe ape2 pun gudluck! hehe

saaba said...

vah..vah...chamatkare!

KaorU IchibaNa said...

best nyer...!!!

joegrimjow said...

kurus2 ni telinga ku sensitif
hehe

cokelat lover said...

wah..suka nari gk..
milla,kalo x kter pn nk amik rekreasi tu..
tp pnuh dh la..ciss mlpas nari hindustan..haha

Masy said...

best wooo nari2 ni hehe

zac zirwan said...

peeewwiit..berinai tu mcm da nak btunang je,,hak2

Hamizah Syamimi Supian said...

selama ni menari hindustan kat umah aje. tak pernah plak praktikkan macam ni. cambest je mil.hehe.

touyakaruma said...

Haha selalu gak aku follow si iyllienaz

saypOOL rafhtello said...

kau belanja dia kan..xaci..