Sunday, February 7, 2010

gilelarious~

Sec 2 Shah Alam,,

Chit-Chatting, eating, lepak-ing, laughing, posing, ngumpat-ing, dan gilelarious gelak2 adalah perkara yang sungguh bermakna dilakukan bersama. Thanx kakak Jard kerana mempayung perut kami2.. ni yang i sayang lebih ni! muah2.. haha.. Kak Masy, kak Zonaku, kak momong, abg saypool rafthello, abg kazen momong yang hensem, abg kawan kazen momong yang hensem, anda2 menceriakan hari sabtu adik milla.. (hahahahaha... geli-gelimat jekkk)


test

gambar dirompak dari encik sepul
(laju sgt kot.. malas nak tukar dah ;p)

jangan tenung lama2. boleh mengakibatkan keradangan otak.






kita kerap berasa selesa dengan apa yang kita telah sedia ada. kita selesa dengan rakan-rakan yang telah sedia dikenali, kita selesa dengan kedai makan yang telah sedia kerap dikunjungi, kita selesa dengan aktiviti minitan/jamman/harian/mingguan/tahunan yang telah sedia biasa kita lakukan. kadangkala kita tidak mahu berganjak dari keselesaan itu. walau seinci.

hidup umpama kain kanvas putih (omongan tipikal). kita yang mencorakkannya (omongan tipikal lagi). semakin berkepelbagaian corak dan warna, semakin meriah, semakin terserlah dan semakin bermakna lah kanvas kosong putih tersebut. jadinya ohh, keluar dari kebiasaan, dari keselesaan: make new friends, new hobbies, new interests kerana pasti akan timbul kepuasan. kebahagiaan adalah keperluan insan :)



be happy peeps!
(walaupun skrg tgh exam mode)

32 comments:

Anonymous said...

http://www.catcheye.com.my/?r=59007


try this... its act just like nuffnang..but totally easier....

iyllienaz said...

nanti kita jumpe ek yang..

joegrimjow said...

haah
laju sangat
cam lampu klip klip

oranglidi said...

apehal laju banau ni? rasa nak bagi penerajang pun ada

fiD said...

amcam? jard nak jadikan ko adik ipo, hahaha

Jard The Great said...

ehehehee.... laju.. best2

saypOOL rafhtello said...

terasa tua plak panggil aku abg ea..

Qisha said...

memang laju..nasib tak tenung lama2 tapi suka tengok gambar..

Ejay said...

tgk gambar terus pening...
so baca text dlm keadaan pening...
tak bley nak absorb apa2

siggplus said...

mcm ni lah kan

aku boleh boleh jalan kaki kot g foodcourt sect 2 tu

tak ada sapa pn ajak

hisham said...

salam...asal x ajak saya ni...mane adil...huhu...i kena tinggal...xper2...haha

saaba said...

muka macam cendol tu ko kata ensem..aiyaiyai..hahahahah!
aku ada rasa aku ni macam kain putih bercorak batik...

aduka said...

aku bosan pkai slipa.. pkai kasut bole?

LyAbUbLeX said...

u sek 2?? i di sek 7!!!

Masy said...

u sek 2??? i sek 19!!!

ini q i L L said...

jum berkawan! hehe...

.millalara. said...

iyllienaz::

yeah.. harus :)

.millalara. said...

joegrimjow ::

hehehe. suka3.. feel hari raya tak? ;p

.millalara. said...

oranglidi::

heh. ganas banau ekau ni.. haritu lempang, hari ni penerajang.. ni yg jatoh chenta neh.. haha.. *larikkkkkk*

.millalara. said...

fiD::

heheh. persetujuan dah dimeterai :)

.millalara. said...

Jard The Great::

janan pengsan kakak :p

.millalara. said...

saypOOL rafhtello ::

heee.. terima hakikat! kamu lebih tua ohh ;)

.millalara. said...

Qisha::

hehehehe... lain kali nak buat lagi laju lah ;)

.millalara. said...

Ejay::

hee..tgk gamba, absorb dlm hati pon dah cukup ;p

.millalara. said...

siggplus::

haiyok3... sumpah ak lalu dpn pusat akuatik ckp kat sepul rafthello pasai kamu, tgh kat kdai mam pon ad kuar nama kamu oh borak ngan dak2 neh.. heh! ok2.. next abc fradoo, ktorg jempot kamu depan pintu pagar rumah ok! ;)

.millalara. said...

hisham::

aloh3.. bro hisham pegi,, kang kawie plak jelesh.. haishhh ;p

.millalara. said...

saaba::

cendol kan sedap.lazat. aumm.. haha ;p

oopsss.. kain batik basahan mungkin.. hahahah ;p

.millalara. said...

aduka::

hee.. cuba try high heels ;p

.millalara. said...

LyAbUbLeX::

yang.. i kat bangi.. g mam jumpa bloggers kat sek 2 tu haaa.. ad rezeki kita dating eh! reunion jom! hehe ;)

.millalara. said...

Masy::

u,, nanti sila masak2.. nak rasa air tgn u. hehehe.. ;)

.millalara. said...

ini q i L L::

heeee.. syg, nnti jumpa jom :)

Mohd Shahrul Hafizi said...

Milla selalu ek jumpa dgn dorang?