Saturday, February 6, 2010

mahu yang STRONG saja ohh~

:: amaran- entri ini mengandungi tahap kegedikan melampau ::


cik F : zaquan adha adalah sedap. lelaki yang betul2 lelaki. lagi2 kalau after main bola, dengan peluh2 jantan dia. eeeeeeeee. geramnya~

cik milla : abg Rock tetap menjadi pojaan hatiku. STRONG adalah definisi sedap. mantap. aummm~


* perbualan di atas merujuk kepada pandangan 2 gadis mengenai lelaki yang sedap. sila geli-geleman ya anda2. lebih afdhal jika muntah hijau sekali.. hahahaha ;p


ahaaa.. kelihatan sungguh STRONG kan kimia antara mereka berdua :)


arakian, petang tadi, ketika pulang dari mengisi minyak, mata terpandangkan sesuatu yang memunsykilkan dan mentrigger sel2 otak untuk berfikir dengan rakusnya. apakah? hmmm,, seorang WANITA mentolak kereta cap kancil yang disyaki kematian enjin. dan dalam kereta itu, duduk di driver seat adalah seorang LELAKI. what daaaa?????

jadinya ohh,, milla mempaksa diri untuk berfikiran yang baik2 juga.. anggaplah WANITA itu seorang ahli bina badan (walaupun dia adalah kurus type), dan mungkin sebab beliau telah overdose kopi Janda, ataupun, anggaplah LELAKI itu ada sakit untut/OKU/cagu kat kaki yang mensebabkan beliau tak boleh nak mentolak kereta itu. walaupun apapun, ia adalah keadaan yang sungguh memalukan ok! titik.



ohhhh abang Rocky Rock,,

*melting*

abang strong,
ayang rasa selamat,
rasa dilindungi,
rasa disayangi,
rasa terbela,
rasa dimanja,
ohhhhhh... inilah definisi bahagia :)

(sila muntah lagi)
hahahaha ;p

pic ini disnap ketika majlis kahwin kazen punya kazen..
sang pengantin lelaki tiada segan untuk mempamerkan keSTRONGannya bukan? hahaha.. aummmmmmm~



" Terciptanya wanita itu dari rusuk lelaki, bukan dari kaki untuk dijadikan alas, bukan juga dari kepala untuk dijunjung.. tapi dekat dibahu untuk dilindung, dekat jua dihati untuk dikasihi.."




ok. sekian slot penggedikan.
sampai berjumpa lagi di lain masa.
have a nice weekend peeps!

bye.

36 comments:

Jard The Great said...

ko wajeb kawen.. ahaha.. da lain semacam ja entri neh.... =p

e p i x ____ said...

betul2. wajeb kawen nie :P

KaorU IchibaNa said...

fuh pengantin seterong...aumm!!

saypOOL rafhtello said...

aku pun nak angkat bini aku la t..

oranglidi said...

wa sokong jard.

jard pun dah patut kawen. hahahaha.


[alah lu nak yang stail2 de rock je. wa rock kapak kira macamna?]

.millalara. said...

Jard The Great::

heh. kna tunggu turn.. kna ikot senioriti.. hahaha ;p

.millalara. said...

e p i x ____::

hahaha.. *berharap*

.millalara. said...

KaorU IchibaNa ::

aumm sekali lagi... hahaha ;p *sila contohi*

.millalara. said...

saypOOL rafhtello::

ooOOppsss.. cukup strong suda?

.millalara. said...

oranglidi::

wa tunggu jard kawen dulu ohh~

[wa da lama tangkap leleh ngan kerockan kekapakan lu. wa malu. tapi mahu] ;)

Qisha said...

ini sudah tahap muntah darah..wakaka..tapi pandaila edit..kagum untuk orang yang buta IT seperti saya..

saaba said...

ko buat aku muntah kaler pink tapi aku sukakannyaaa!

nawal said...

haha! prggan first je rse cam nk muntah

tanak bace seterusnye, sbb sdar diri maseh bwh umor.. tpi dehil mau skrol jugak.

eheh... ini entry mmg superb!

oranglidi said...

keh3. lempang nak? maarah pakwe lu kang

Pocket said...

peh, pocket memang tak wat dah,
mahu mahu yg nak diangkat tu
80 kilo, ooiii!! :D

so either kuatkan tangan..

or dump her for a lighter bride :D

LyAbUbLeX said...

auwww~~ i like~

joegrimjow said...

haha
joegrimjow like this

nak jadi kuat jugakk

Ah Fatt said...

perempuan tu x pandai drive kot
terpaksa ler kan

JMR said...

wah, romantik giler.siap angkt wife masa bersanding nih..hehhe

Sharif John said...

Aumm ye... kemain lg... hehehe...

.millalara. said...

Qisha::

heeee.. muntah darah sama tak dgn muntah sirap? hehe ;p

milla buta cinta. boleh?;p

.millalara. said...

saaba::

heee.. ye kakak ipar.. kem salam adik. hahaha ;p

.millalara. said...

nawal::

aummmmm.. bwh umur? takpe2.. anggaplah ini sesi pembelajaran ye.. hehe ;p

.millalara. said...

oranglidi lagi::

nak3.. tapi nak manja2 je tau. bak hembusan nafas berkumur listerin saja ohh :)

.millalara. said...

Pocket ::

i'm lighter.. hahaha ;p

.millalara. said...

LyAbUbLeX::

hahaha.. i juga loike3 :)

.millalara. said...

joegrimjow::

adeh.. bertambahlah koleksi untuk milla angaukan.. ooopppsss ;p

.millalara. said...

Ah Fatt::

yup.. mugkin. think positif saja kan :)

.millalara. said...

JMR::

tau takpe.. sila kagum dan sila contohi ohh :)

.millalara. said...

Sharif John::

hehehehe.. kemain :)

zac zirwan said...

haha,,segan giler agkt bini kt pelamin..cam da x sabo je tu =P

ziha said...

malu la nk buat posing cam ni nt..haha

touyakaruma said...

Sokong dengan Jard ... anda kena kahwin dah nie.

.millalara. said...

zac zirwan::

haha.. tu la pasal, macam xmenyabar je kan abg tu.. sila contohi :)

.millalara. said...

ziha::

ye ke? ke malu tapi mahu ni? lalala~

.millalara. said...

touyakaruma ::

aloh3.. nak tawen dgn sapa? -_-