Friday, February 12, 2010

hati bernyanyi hip hip hoorey versi sudirman~

mode : muka burn kemerah-merahan. semalam, the whole day ada fieldtrip, masuk ladang getah, panas-panas bukan suam2, tapi terik teramat.

dan hari ini, bakal pulang ke rumah after class animal behaviour. ada kuiz. heh~


dari bunda: 'selamat pulang ke pangkuan bunda angah...'


adeh.. tacing2... ada tak sesiapa nak sponsor jet peribadi supaya cepat sikit ohh mila sampai tapah!??

dan nanti spnjg perjalanan kena bukak lagu pop disco dance sahaja ohh.. sebab dah terbukti, irama dan lagu dalam kereta merangsang kadar kesopanan dan kesusilaan ketika memandu. milla pernah bereksperimentasi dengan memasang cd lagu pop wanita 90-an, cd fauziah latif & ziana zain, terus automatik memandu dengan bersopan sekali ohhhh..

kepada anda2 yang pulang juga, lakarlah memori indah bersama keluarga ya. kerana walau seramai mana kenalan anda, kawan2 anda, kroni2 anda, keluarga tetap terutama :)




happy2 hols peeps :)





p/s: ades, kat rumah nnti kena amik turn guna broadband. bunda berFb, mat capang berUltimate gitar, adik gedik berMysepes.. adess2..

18 comments:

Qisha said...

Selamat pilang ke kampug halaman:)

fiD said...

hmmmmmmmmmmmmmmm..

sedih!

aku x balek!

e p i x ____ said...

best nye :) gheee ! happy holiday

iyllienaz said...

safe journey ye yang~

zyRa j said...

happyyyyy hOlss tOo!!!!!!

ini q i L L said...

kak milla! nak tumpang!!! hehe.
happy hols too. :)

RoSe_ViOleTE said...

selamat pulang Milla~~
heee=)

sI tEDI said...

t care angah!

rda hot said...

So sweet. :)

saypOOL rafhtello said...

kem salam bunda..

hisham said...

salam...slmt bercuti...krm slm kt org kg....tk cre

Ah Fatt said...

kirim salam kat mak ayah ;p

Pocket said...

kalau ber 'mas-mona' dlm keter jadi terhinggut hinggut plak la kan..
hahahah

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

kau dok tapah ke?

Eazy Izzuddin said...

akhirnya ku kembali mengomen..
ehhe
xD

seroja jingga said...

pergh satu fmily berinternet!
kellas!

.millalara. said...

thanx all :)

alvin takda rumah harga 8juta story...

yup.. baru jugak la pindah sana.. :)

Mohd Shahrul Hafizi said...

Cayalah mak dinda. Berfesbuk.