Monday, July 20, 2009

hungga.hungga~

SUNDAY .19JULAI2009.
.sunway lagoOn.


ronggeng-hungga-hungga ke sunway ini as a token of appreciation utk teknokrat2 MEDiK (Majlis Eksekutif Dinner Kajai) yang telah betungkus-lumus menggerakjayakan our college annual dinner sesi 08/09.. milla sebagai Ketua Eksekutif sgt2 lah berbangga dengan hasil dari usaha keras kalian semua... sayang u'olz amat2! n i'm gonna miss da moment we goin through tugeda.. masam+manis+kelat+pahit semua ada.. Thanks alot semua!


ini antara pic kat sunway... serious sgt best!
..water park+amusement park..

Dent yg tak sabar tunggu tren

Geng Bas Scola yg pelahap amat.. huuu~

seiring sejalan

byr utk entrance 180rg.. haishhhh~ pokai suda!

its 360 degree okey!

apakah?

pelumbaan bermaruah.. huuu

gadis surfer

US!

kesimpulan= KAMI HAPPY!!





.................................

.ahaaaa.

pelajaran baru yang milla berjaya belajar ketika di sunway lagoon.. cara2 utk meminum air free di water station ini.. hehe..

pic ni disnap oleh member dan diuplod dlm FB.. haishhh..



habis basah2 tudung ngan muka2 semua...

....................................

dan ini pic yg milla snap dlm komuter.. tren penuh sesak dan padat lagi mampat. milla dapat duduk.. dan ini gamba pemandangan *&6*^^* mamat yang separas dengan aras mata milla.. haishhhhh.. silalah berwaspada dan beringat sebelum kena ya!


p/s:: keluar berhungga-hungga adalah terapi yang sangat menyihatkan jiwa =)


18 comments:

naddysh said...

wahh
serunuk2..
bile bunda nk bwk kte plak neyh??

hee~;p

tayn said...

thanx ya bonda! =)
seronok2!!!!
nk pegi lagi ajak anakanda tau..
haha!

ini q i L L said...

bhgie b'sme rkan2. hehe

hajar hairi said...

bestnye ade appreciation cam nh
baru semangat seyh wat keje
neway~~tahnia coz berjaye menjadi ketua yg baik..

Fathiadha said...

oh, len kali kite g sesama lak...hehe

cik nana~ said...

sia2 je kalau kene tarik dompet tu
macam senang nak buat kan?

babymiLosh said...

naddysh::

anytaim.. tp kna banje bunda la ekk.. huuu~

babymiLosh said...

tayn::

huuu~ baekkkk =)

babymiLosh said...

ini q i L L::

rakan2 bahagia bersama.. heee =)

babymiLosh said...

hajar hairi::

alhamdulillah ada rezeki lebih.. huuu~ macheh ye.. =)

babymiLosh said...

Fathiadha::

huk3.. ok set! hahaha

babymiLosh said...

cik nana~::

tawu takpe..
ngah ramai2 org himpit2,, bkan prasan pun.. haishhhh~

dude said...

sekali sekala enjoy hepi hour okay...
terapi jiwa ek...

btw, aku suka 1st pic..;)

~ariFFin~ said...

wawawawahhhhhhh
seronoknyer g bercuti
nk ikut gak
tp dh terlmbat
dh kne tggl ngan bas
hahahaha

babymiLosh said...

dude::

huu~ nnti g komuter berdekatan dan cuba wat pose itu ye.. huuu~

babymiLosh said...

~ariFFin~::

hohoo~~ zaman lain nnti kte g tugeda2 ea.. huu

~wandie~ said...

bonda tu name baru ka??mcm femes ja...huk2~

babymiLosh said...

~wandie~::

nama dah bekurun da.. dari matrix lagi membe2 panggil sy bunda.. haishhhh~