Sunday, August 30, 2009

sweet.memoranda~

assalamualaikum,, salam sejahtera =)

hari ni 30hb.. milla masih di ukm terchenta.. mlm kang baru bertolak balik rumah.. hmm.. lambat balik sbb menunggu inchik yg banyak kerja itu.. bukannya milla xbiasa drive bangi-tapah tu,, pejam mata je kot (ini tipu ok!),, tapi bonda dah gtawu inchik suh dia jd driver.. huuuu~~

inchik... hmm.. kenal inchik time kereta milla breakdown kat tepi high-way 12jun dulu.. dari situ kami mula kenal.. mula rapat perhapz.. huuu~ and sekarang kami adalah teman tapi mesra.. haha ;p

..:: intro yang jiwa ye.. ;p

haha.. back to da topic.. sweet memoranda~~

since umur 1 tahun,, celebration birthday pada tanggal 31 Ogos adalah wajib dlm kamus hidup azmila azman =) sampai la umur 15tahun,, masih lagi panggil kawan2,, jiran2 n family2 sambut birthday.. masuk umur 16tahun,, da besau da,, so juz celeb ngan family dan kawan2 rapat je la.. tapi every year mmg ada celebration.. tapi ni da nak masuk umur 21,, da nak masuk alam kerepot.. tak tau la kan ada celebration lagi ke x.. huuu~

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG MENYAYANGI MILLA..
I LAP U.. U LAP ME.. heee~


pic 20th birthday (2008)

ce'dot (cik gendot)..
hadiah birthday terakhir dari arwah ayahanda terchenta..

************

ok! tak nak sedih2.. azmila KUAT! yeay!

umur 21=kunci kebebasan.. dah nak hampir menjejaki alam 21.. milla dapat rasakan semakin banyak tanggungjawab yang perlu ditunaikan.. 'kedewasaan memerlukan latihan'.. ya.. milla perlu berlatih untuk menjadi seorang DEWASA.. huuuu~


dear azmila azman,
semoga hari esok menjanjikan kebahagiaan buat kamu.. kenangan buat kamu.. dan permulaan yang baik buat kamu.. silalah menyayangi diri kamu! yippie!!


p/s: gerak pulang jam 10mlm ini.. hope dpt sampai sblm 12am, Ogos31.. =)


20 comments:

mij0ohAns said...

wahhH~daku becuti eveytime 31 august sbb birthday kamu rupenye ye cik milla..
anak merdeka la kamu ni..heheh~
just curious, klu ade merdeka parade,cik milla penah join x??

babymiLosh said...

mij0ohAns::

merdeka parade pnah la gak join.. plus,, potong kek juga atas stage =)
n plus lagi,, dpt kad,, adiah besday dari kerajaan mesia.. huuuu ;)

Fathiadha said...

hepy birthday n selamat menyambut hari merdeka....

dah 52 thn Malaysia merdeka, umur mila plak akn merdeka (bebas) esk...

:)

iLhAm_bEcKs said...

hip hipp hOoraayyy!!
eppy bfday babymiloSh
woOoo
smoge pnjg umor & murah rezki yee...

bEEdLE d' bARd said...

anak merdeka la nie.. bgos... =)

zahirlunatik said...

dah tue jugak ko rupenye

nAD said...

appy bsday mil!

luv u selaloo~

Ejay said...

umur 21 dah kerepot?
abis saya dah 29... what?
barang antik kah?
huhuhu

Eazy Izzuddin said...

HepyMerdeka!
=D

aku_cirrus said...

hefy besday mila...wahwahwah..syok nyerr besday dia same ngn Malaysia independent day....gud luck menjadi org dewase..hehe

Kojack de Alloohaa said...

fuh..anak merdeka rpanya..!! moga murah rezeki..

babymiLosh said...

Fathiadha::

heeee.. thanx =)
ye.. tp umur milla bkan 52 tau! ;p

babymiLosh said...

iLhAm_bEcKs::

wOoooo~ tima kaceh yeee =)

babymiLosh said...

bEEdLE d' bARd::

huuu~ bagos2 =)

babymiLosh said...

zahirlunatik::

ye.. rupanyaaa.. huuu ;p

babymiLosh said...

nAD::

heeee... thanx dear.. syg kamu juga tawu!

babymiLosh said...

Ejay::

huu~ semakin lama semakin antik.. semakin antik semakin mahal.. hehehehe ;p

babymiLosh said...

Eazy Izzuddin::

heppy2 =D

babymiLosh said...

aku_cirrus::

heeeee~ thanx dear.. ye! menjadi DEWASA.. huuu~

babymiLosh said...

Kojack de Alloohaa::

aminnnnnn...huuu~
trimas =)