Friday, May 29, 2009

halal ke x~~

sedang asyek mengonline di opis smbil minum marigold yogurt drink ptg tadi,, terdetik utk check-mencheck kehalalan setiap makanan yg memasuki peyot dan bakal menjadi sebahagian dari darah daging ini...


was-was itu perlu!!


sila klik picta utk paparan lbih jelas..

nak check juga...? layarilah direktori halal



sekian terima kasih.. huhuuuu~


p/s::mawu makan dan makan dan makan banyak2!blogger-emoticon.blogspot.com

9 comments:

joegrimjow said...

cni ag susah nak cari!!

babymiLosh said...

aloh..sgt kecian inchik joe..
mari2..
ke bumi mesia bsama daku.. hehe ;p

kita makan nasi dagang :)

milimilo said...

skrg ni kalo nk mkn,mcm2 bnde kne check, halal la, boikot la..hihi

acapviv said...

tu ar..
sume kne check..
nk makan pun susah..
jum bukak kedai makan sendiri ar, ok? ;)

babymiLosh said...

mili::
boikot tu,, ikot individu.. tp halal tu wajibul ghunnah kot.. huuuu~~

acapviv::
heee~~ mari2.. setiap rumah 1 kedai makan.. hakhakhak~

acapviv said...

tapi kalo sume pun bukak kedai sendiri, spe nk jadik customer plak?
huhu..

KhairiL's said...

skrng dh maju,
kalu x silap dh blh guna sms jer check..

babymiLosh said...

acapviv::
heee.. cik meow,, cik rabbit pon buleh.. hehehe ;p

khairil::
yupp.. btol2..

AkuAyie said...

thanks for the link.. leh cuba2 nengok..huhu