Friday, May 22, 2009

haiYok2... headache melanda sbntr td...
suddenly, tringat email in my inboX..

FW:FW: STOP EATING SUSHI

huaaaaa... sushi yg lazat.. segar dan bugar.. tetapi... jeng3

amaran awal:: tidak sesuai dilihat oleh kamu2 yg sdg mkn,, atau ibu2 mengandung..

seee da ulat.mulat?? eeeuuuwwww~

haiYooo.. dlm email tu ckp,, ni picta inchik Shota Fujiwara yg sgt suka mam sushi fresh and alive.. huuu.. n then dlm 3 taun,, dia sengsara kesakitan kepala.. bila di operatO,, inilah hasil yg diperoleh para doktoR..

ayat dbawah ini untuk menyedapkan hati::
alaaa,, milla makan sushi bukannye slalu pon.. plus,, sushi kat mesia ni tak la extreme nye mentah.. takpe.. ape ade hal.. huuuuu



p/s:: mahu hidup bebas dari kerisauan!

10 comments:

dir&fara said...

nasib baik dah penah tgk pict ni.. memule dulu geli jugak tgk.. hehe

tayn said...

owh! ketidaklaluan aku..
hahah...

wann said...

send emel tu kt aku..huhu

firdz_orca[at]yahoo.com

bEEdLE d' bARd said...

alamak..ilang tros selera nak mkn sushi..jhuhuh..

babymiLosh said...

dirfara::
heeee.. da penat ea.. huhuu

tayn::
silalah laluan.. heeee

wann::
baekk hinchik :)

baRd::
takpe2.. sushi mesia buleh layann jaaa.. heheee

acapviv said...

giler menggerunkan..
makan ikan rebus je la pasni.. hoho..

babymiLosh said...

acapviv::
huuuu~
ikan bakar lg nikmat! heheheee

Eazy Izzuddin said...

gler r...
huhu
naseb lah mmg x mam sushi
huhu

babymiLosh said...

eazy::
haishh.. rugi2.. sushi yummy! hehee

milimilo said...

aiyark..gile dahsyat la smpai cmtu skali psl mkn sushi je..