Monday, May 4, 2009

chenta kalian~

Alhamdulillah,, udah selesai my final exam for sem 4 ni.. tomorrow i'm goin back to desa terchenta yg permai lagi indah.. =)

.SEM 4.TAMAT.

Terima Kasih kepada rakan-rakan JAKSA Kolej Rahim Kajai sesi 2008/09 (my college student council) kerana memberikan support kepada milla dan terima kasih atas tunjuk ajar, coOperationz, kasih sayangness dan segaalaaaa-galaaanyaaaa... kamu2lah yg memberikan mila kekuatan utk menjalankan amanah dan tanggungjawab yg diberikan :)

mila shayang kamu2 semuaaa tawu!


..bitter.shwit.memoRiez..


dan tak lupa juga kepada teknokrat Majlis Eksekutif Dinner Kajai a.k.a MEDIK,, milla selaku Ketua Eksekutif menghargai kefamilian dan kebersamaan yg terjalin antara kita semua... kalian semua membuatkan mila dapat bernafas dengan sempurna.. kerana tanpa kalian tiadalah indah bercahaya majlis termahsyur tersohor itu... huuu..
(pehal ayat pelik semacam jaa neH?)




With responsibility goes authority to direct and take the necessary action to ensure success =)




p/s: dia menelifon. tp azmila hanya kaku. tiada seceria dahulu.

8 comments:

joegrimjow said...

yatie
kim salam kat dia ya

babymiLosh said...

u noe her.. okies.. insyaAllah..

joegrimjow said...

xtau
tp terpikat
lalala~

babymiLosh said...

haiYok3..
ni kna publish my blog as blog menchari jodoh ni.. ngeh3

aku_cirrus said...

yey..da bes exam da..selamat pulang..have asafe journey k..hehe

babymiLosh said...

heee~ macheh :)
gonna have a F1 jorney.. ooOppss.. :D

::ainbutterfly~ said...

waa..besh amat...cute je smue..windu zaman blaja dulu..huhu

Anonymous said...

salam kak mila...
ngehehehe...
ape kabar...
lawala gmbar jaksa boys n gurls tu...
u cropped n compiled it well----
***baguss...hehe...

ada x gmbar zaid kat dlm tu yg b4 crop...
x sedar plak ada org amek gmbar tyme tu...
ngehehehehe...

praktikal/ LI seronok x?

---zaid---