Thursday, February 24, 2011

..inspektor gajet~

'Sukacita dimaklumkan bahawa Jawatankuasa Pelantikan dan Kenaikan Pangkat telah membuat keputusan menawarkan anda jawatan Inspektor dalam Pasukan Polis Diraja Malaysia'


Andai ini takdirnya, Alhamdulillah..

tapi ohh ayyaiyaiii... mempikirkan pasal macam-macam-macam perkara,, boleh buat otak naik menggerutu.. huuuuuu... espeseli bila mempikir pasal me & you,, ohh lagi lah otak serabot mabot kalot.. coz i really2 tak strong nak jauh2 dari you! haaaaa.. gedik disitu!

eh3... arwah ayah kata, 'Azmila budak kuat, tak boleh gembeng2'.. angah will buktikan itu ayah.. angah kuat,, angah nak jadi macam ayah :)


Tempoh Latihan : 1 March - 30 November 2011


hambekk kau 9 bulan tu! debush3... ada lagi beberapa barangs belom settle.. swimming suit & kasut sekolah.. hadoiyai,, tak pernah haku terfikir langsung nak pakai swimming suit dek kerana objek berlapis yang mantop2 ni haaa.. maluuu kot... ish3... kasot sekolah 2 pasang pulak kena beli.. last sekali sarong kasot sekolah puteh adalah time darjah 6.. then masok form 1 sampailah form 5 da pakai kasot kulit hitam macam makcik2 gomen pakai pegi keroje.. kelakar pulak rasa nak try kasot tu nanti kat kedai bata.. hadoiiilaaa...


' Calon-calon tidak dibenarkan untuk menerima sebarang tetamu samada sanak saudara atau sahabat handai di bulan pertama. Lawatan tetamu hanya dibenarkan apabila masuk bulan kedua latihan'


4 days left! ahhhhhhhhhhh.... time2 ni lah harus dimanfaatkan untuk me-welding perasaan erat2 dengan kechentaan2 hatiku,, mem-pateri jiwa lekat2 dengan jiwa2 yang terlekat padaku.. 9 bulan kauuuuu.... ahhh! be tambah positive milla oiiii!!!! kau pergi untuk masa depan kau jugakkkk... sejuk perot bunda mengandungkan kau tau! Alhamdulillah...

semoga hari2 esokmu masih bernafas dan masih tetap : one strong, cheerful & all-rounder azmila. aku tetap aku. YA...


(sumber: google> chyna)
9 bulan training.. agak2 ketol2 macam ni ke i nanti?
grhauuuummmmmm~




p/s: eh, ni entry first 2011.. haha.. syabass!
p/s/s: awakkkkkkkkk, rindu!!!


2 comments:

Masy said...

gud luck mila!!

nur hafiza rahsid said...

tahniahhh walaupun terlambat suda. heheh.