Tuesday, September 8, 2009

ketuaan~

*diri ini tertanya-tanya*

deyyyy... am i like-orang-tua-tua-punya-style,, or am i terlebih aura matured dari rakan-rakan sebaya yang lain??? haiyok3.. dush3.. *sangat musykil okey*

sejak jejak kaki ke alam universitas ni, milla dah berjaya mengumpul sedikit tak banyak koleksi orang-orang berumur.. huuu.. apakah?

cheritera: berbalik ke bulan mac tahun 2007, seorang jejaka berumur 32 tahun telah tersalah call number milla dan sejak dari itu sehinggalah SEKARANG jejaka itu telah dan akan menalipon milla setiap hari dengan skema soalan yang sama : buat apa? dah makan? makan apa? sihat? mak sihat? dah solat? dah belajar?..... SETIAP HARI okey! huuuuu.. dan yg paling agak drama adalah, milla adalah wanita pertama yang jejaka tersebut kenal selepas insaf dari sekian lama terjerumus ke alam GAY! huuuu.. scary kan? huuuu... the reason kenapa milla still jawab call jejaka tersebut adalah- hati dia baik dan dia ikhlas mahu berubah ke arah yang lebih baik dan dia perlukan sokongan seseorang..

dan ada beberapa orang berumur lagi:
  • jejaka yang berbicara jawa dengan agak pekat. berumur 27tahun. kerja hotel kat desaru, Johor.lost contact.
  • jejaka 28tahun.pontian.gaya kasanova. gatal.
  • jejaka 26tahun. gila menyanyi. asal call je mesti suruh dengar dia nyanyi. spring+scoin+spoon+sting.. jiwang. gatal.
  • jejaka akhir 20-an. tak kenal. tak call. tak sms. tapi mms gamba2 muka perasan. gila.
  • inchik 27tahun (^____^) *ini tiada komen*
  • kes kecil: mesej geli2 dari orang2 di FB yang mengadd.. umur 52, 51, 40..
and hari ini dalam sejarah...

  • seorang WANITA suara macam mak-mak. mengaku sudah berumur. tapi tak nyatakan. mahu berkenalan. suara lenggok2 manja2 geli2.
UWAAAAAAAAAAAAAA!! ***musykil***

ni profile pic kat FB..
ada apa-apa yg pelik ke?
sampai FB ku dikunjungi warga tua.. heeeeeee~



tapi.. orang dah berumur ni cool & romantik ^^
yang tu I LOIIKEEEE!
heeee~



p/s: tadi berbuka roti canai banjir! yeay!

29 comments:

paraxixth said...

mungkin muka anda selera orang tua

makcik 50-an said...

muka adik hot lah.boleh berkenalan?
ni no fon makcik 017934xxxx.
ni no ic makcik 9012xx-xx-xxxx
ni no bilangan kedut muke makcik: -none-
makcik pakai botox okayy!


ahhahaha
-arque-

cluelessbaby said...

angle xbtol... ada nmpk sedikit tua...
jgn marah...
p/s : haha... org ni pon sdg ber"kawan" dgn org tua...

saypOOL rafhtello said...

yg musykil makcik tu...
haha..dia nak berubah dri baik ke kurang baik..haha..bak sini no mak cik tu..wakaka.. ;p

Fathiadha said...

my be dia tgk milla mcm org tua...(sebaya dgn mereka)
sbb tu diorang add... )

~~jaNnah!~~ said...

nak gelak goleng2 bole?ehe!

Ejay said...

tiba2 aku pulak yg terasa..
nape eh?
oh, umur aku dah byk jugak rupanya..
cheh!

farah said...

err mungkin muka terlampau matang kot?

tak jugak sebenarnya.

entah la.

Miss Penny said...

sy dpt 26, tapi xpe...sy bahagia :)
kamu juga bahagia dgn yang 27 kan?

ini q i L L said...

wah. cari jodoh dlm blog.
maju betol. hehe

cik nana~ said...

ngeh... ngeh... ngeh...
ye ke tua2 ni romantik?

aku_cirrus said...

milla...xde nampak pape yg peliks pon..cume maybe la kan...mereka2 itu senang berkawan ngn mila..

naseb aku mude lagi..hahaha

Eazy Izzuddin said...

nice pic
x de pelik pun....xD
ku muda
yeh3
xD

Kojack de Alloohaa said...

haaaa..??
knapa cmtu plak..ok ja..xda apa2 la..hehehe..cun lgi tu

babymiLosh said...

paraxixth::

ye.. sy pasrah -_-

babymiLosh said...

arque::

ngokngek la makcik! heeeee~~~

p/s: makcik kaya x?? kalu kaya baru sy jadi anak ikan makcik.. haha ;p

babymiLosh said...

cluelessbaby::

heee.. ye.. selamat ber'kawan'dgn org tua =)

babymiLosh said...

saypOOL rafhtello::

skrg makcik tu masih dalam tindakan yg terkawal..nnti if da luar kawal,, sy roger kamu biar kamu handle dia ea.. huuu~

babymiLosh said...

Fathiadha::

uwaaaaa... mila baru 21 laaa!!

babymiLosh said...

~~jaNnah!~~::

sila gelak sopan2 sahaja okeh!

babymiLosh said...

Ejay::

oOOoppppssss... tak bermaksud.. huuuuuu~~~ *tapi kamu xnmpak tua* *wink3* *apakah rahsianya?* heee ;p

babymiLosh said...

farah::

entah.. ketidaketahuan juga... -_-

babymiLosh said...

Miss Penny::

heeee... ye... kamu bahagia =)

saya juga tumpang bahagia ye.. ^^

babymiLosh said...

ini q i L L::

haishhhhh~ bahaya juga chenta di alam maya ni... huuu~

babymiLosh said...

cik nana~::

melalui ujikaji yg telah dijalankan,, jwpannya ya.. heee =)

babymiLosh said...

aku_cirrus::

eyt,, kita bukan sebaya ke? huuuuu~~ saya mudaaaa juga!!!

babymiLosh said...

Eazy Izzuddin::

ye.. kamu muda.. huuuu~ =)

babymiLosh said...

Kojack de Alloohaa::

jgn la berbicara begitu.... *blushing sudaaah* hahaha ;p

♥chentaMAYA™ said...

ahahah!
gedik la sume nye!
hee~