Monday, March 2, 2009

haPPy sunDay~

sunday : 010309

plan asal- along+abg ash+kami ke PD.. cancel last minute coz abg ash xsehat.. cHange plan to Sg. Gabai, S'ngor.. pengikut plan : me-along-kak ya-kak alin-acHa-mimie-pika-mak ngah..

kronoLogi..

8.30am: bangun,, (xmandi coz nak g bermandi mandaaa.. heeeee),, mamam roti canai atok beli,, basO kete (terima kaseh ayam2 kerana membuat lakaran najis yg chantekk),, baso travel cage cHibi2 & jiBet (raBBit along)

10.30am:

kepusara ayahnda terchenta.. dah 87 hari ayah pergi.. 12.o3.o9 genap 100 hari then naikkan batu nisan kat rumah ayah ni yeee.. =)

11.35am:

along da driVer... memulakan perjaLanan konvoi 2 kerete ke gaBai! yiPPie ya yeayy!

12.40pm:

kusangkakan panas hingga ke akhir jalan,, rupanya mendung di tengah jalan... uwaaaaa.. lupDupluPdup.. jiwa dah tenteram tatkala terlihatkan awan mendung yg berarak~~

1.15pm : kami tersedar bahawasanya kami telah tersesat! signboard nak ke gabai = 12km tapi kami dah gerak jaOh sgt rasanyaa.. pika pulak esek muntah2.. so,, kami esek benti2.. coverage takde.. so xdpt kontek ngan acHa,, x taw maner location dioRg.. at laz.. selepas hampir 20km,, hP kak ya berbunyik.. ring..ring... aCha tepon.. dyoRg tunggu kat depan daa.. area sg tekala.. jeng3.. finaLLy,, target ke Sg. Gabai tak kesampaian.. kami menerjah Sg.Tekala...!!!


5.00pm: kami kami pulang ke rumah nenek di kg bahagia bangi...

6.00pm: miLa pulang ke uKM terchentaa dekat di hati...

HEPI SUNDAy!! yiPPieyayuuuuuuu~~~

p/s : saya suka makan laksa...

2 comments:

Zyem Ahmedarino said...

nice weekend! LOL
take you time chica!

babymiLosh said...

yiPPie!!