Sunday, July 3, 2011

..GIM~

G.I.M
[G]emuk [i]tu [m]enarik

title buku ini sungguh amat memerlikan diriku.. dush3.. takpe2,, ada lori ada bas,, ade hari,, mila kurus.. hahahahaa *mental*

gemuk itu menarik??


jawapan untuk menyedapkan hati::

YA.. TEPAT SEKALI! heeeee.. lol

jawapan dari hati::
persetankan apa orang kata..
ya.. gemuk itu indah..
gemuk itu menarik..
mua.ha.ha.ha.ha.ha.ha.ha.ha.



p/s:: azmila tak gemuk,, dia semangat dan sehat.. :)

9 comments:

cikpepel said...

err..tak berapa menarik...
penat nak bawa diri seniri..hehe

Mr.milairil said...

bkn awak dah kurus ker....

joegrimjow said...

ce google - nak kurus ingat

Anonymous said...

ur wrong..tu ayat nak sedapkan hati sendiri..

sabry oppa said...

singgah sini n bace entry....
nice ") nice ") like :) like :)

http://sabryoppa.blogspot.com/ (blog personal)
http://shaberry92.blogspot.com/ (blog kpop)

singgah, komen n follow lah blog sabry oppa kalau sudi...

nice to meet you...^_^

Mohd Shukri said...

GIM = menarik

Anonymous said...

I wouldn't recommend taking on a friends wedding as the main photographer, this is
way too much of a responsibility, even if you think you are
well prepared. The first thing to do is look at photographers portfolio,, where you will see all the different type and
styles of photographs you may want to take. There are
a number of industry practices you need to be aware
of: Firstly there are networks of photographers, run from a
head office.

Also visit my blog post wedding photography lighting [http://alejandraparsons.unblog.fr/2014/08/29/helpful-suggestions-to-owning-the-perfect-wedding]

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)